Savjet:
Kreće snimanje treće sezone popularne Netflixove serije”Bridgerton”

Kreće snimanje treće sezone popularne Netflixove serije”Bridgerton”

Bolje da Lady Whistledown bude u pripravnosti jer su nam upravo priopćene najljepše vijesti: snimanje treće sezone “Bridgertona” službeno je u tijeku. Netflix je 20. srpnja objavio teaser video s ključnim članovima glumačke postave, uključujući Nicolu Coughlan, Jonathana Baileya, Adjou Andoha i Lukea Newtona. Svi prikazani u videu podižu dva prsta, a zatim dodaju treći kako bi označili da su prešli s druge na treću sezonu.
Newton, koji glumi Colina, zatim otvara vrata kočije i otkriva Coughlan, koja glumi Penelope, dok objavljuje vijesti koje smo svi čekali, a Newton izjavljuje: “Idemo.”

Obožavatelji “Bridgertona” već znaju da Colin Bridgerton i Penelope Featherington zauzimaju središnje mjesto u trećoj sezoni. Netflix je 20. srpnja također najavio da će im se pridružiti tri nova glumačka postava: Daniel Francis (“Stay Close”) kao Marcus Anderson, Sam Phillips (“The Crown”) kao Lord Debling i James Phoon kao Dankworth. Netflix je nagovijestio da bi ovaj trio mogao biti rival za Penelopinu naklonost.
U lipanjskom intervjuu za Variety, Coughlan je zadirkivao da bi romansa Colina i Penelope mogla biti gora nego što obožavatelji očekuju. Dok je Penelope zaljubljena u Colina od početka serije, treći Bridgertonov sin nije bio svjestan njezinih osjećaja. Sve će se to promijeniti u trećoj sezoni, a nakon usporene romanse Kate i Anthonyja, Pen i Colin mogli bi vratiti hit Netflixovu seriju njezinim seksi korijenima iz prve sezone.

Na pitanje hoće li Penelope i Colin biti užurbani, poput Daphne i Simona, ili sporo gorjeti, poput Kate i Anthonyja, Coughlan je rekao da će najnoviji duo u seriji pružiti obožavateljima vibracije u prvoj sezoni. “Mislim da će, budući da smo imali dvije sezone izgradnje, vjerojatno biti prva”, rekla je za Variety. “Nisam čitao scenarije. Samo sam dobio pregled.”

Početkom 2021., samo nekoliko tjedana nakon što je najavio obnovu druge sezone serije, Netflix je preuzeo “Bridgerton” za treću i četvrtu sezonu. Zahvaljujući onome što već znamo iz Netflixa (i iz serije knjiga Julije Quinn Bridgerton), imamo nekoliko ideja o tome što možemo očekivati.

Netflix je 16. svibnja potvrdio da će treća sezona pokazati sve.
Priča o Colinu i Penelopi. Da je serija slijedila redoslijed knjiga, treća bi sezona pratila drugog
najstarijeg brata, Benedicta, ali Netflix je umjesto toga odlučio prilagoditi radnju četvrte knjige, “Romancing Mister Bridgerton”.

“Stvarno se osjećam kao da je vrijeme Colina i Penelope. Budući da oba glumca gledamo na ekranima od prve sezone, već smo malo uložili u njih. Znamo tko su oni kao ljudi”, “Bridgerton ” voditeljica emisije Jess Brownell objasnila je tada za Variety. “Osjećam se kao da, posebno u posljednjoj sezoni, postoje trenuci napetosti između njih gdje kao da Colin hoda do reda gotovo shvaćajući da Penelope gaji osjećaje prema njemu, ali ne dolazi do toga. Umjesto da gazi vodu na toj dinamici, htjeli smo to gurnuti u njihovu sezonu. Stvarno se činilo kao savršen trenutak za početak.”

Vijest je došla nekoliko dana nakon što je Netflix objavio iznenađujuću objavu da je 12. svibnja preinačio ulogu Francesce Bridgerton, šestog Bridgertonova djeteta i treće Bridgertonove kćeri. Na Twitteru je napisao: “Hannah Dodd (‘Anatomy of a Scandal’) će glumi Francescu Bridgerton u 3. sezoni. Ona preuzima ulogu od Ruby Stokes koja će glumiti u Netflixovom ‘Lockwood & Co.’ Jedva čekam poželjeti dobrodošlicu Hannah u obitelj.”


Amanda Pranl(preuzeto)

foto/(Image credit: LIAM DANIEL/NETFLIX)

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top