Ponedjeljak , 28 studeni 2022
Savjet:
Koncertom Everlasta do tetovaže

Koncertom Everlasta do tetovaže

Jedan od velikih ljubitelja crtanja i ukrašavanja vlastitog tijela tetovažama, legendarni je frontmen velikana House Of Pain – Everlast! Vrlo često na njegovom facebook profilu možemo pratiti interesantnu komunikaciju i izmjenu informacija o najnovijim „sličicama“ Everlasta i fanova. Na pitanje imaju li tetovažu s njegovim imenom ili vezanu za njega, odgovorili su brojnim fotografijama.

everlast tetovaže

Tetoviraju se uglavnom ljudi i to iz estetskih, ritualnih, običajnih, zdravstvenih te društvenih razloga. U simboličkom smislu, tetoviranje je nešto poput odijevanja bez odjeće – ipak, prije svega u kombinaciji s odjećom.

Čovjek sa najviše tetovaža na svijetu je, prema Mumbai Mirroru, delhijdski biznismen Har Prakash, koji je svoje ime promijenio u Guinness Rishi. S tetoviranjem je započeo 2009. i zasad je na tijelu istetovirao čak 305 državnih zastava.

Tetoviranje ne potječe samo s jednog određenog područja, već je u povijesti bilo poznato kod različitih civilizacija, a danas je takva vrsta ukrašavanja različitih dijelova tijela rasprostranjena diljem svijeta.

Ukoliko ste i vi jedan od pobornika tetoviranja i željeli biste si priuštiti tetovažu onda je ovo informacija za vas.

Organizatori zagrebačkog koncerta Everlasta, 12. svibnja u Tvornici Kulture, pozivaju vas da se uključite u njihovu akciju „Koncertom Everlasta do tetovaže“.

Olovku i papir u ruke (ukoliko niste talentirani za crtanje, platite nekome…) i u razdoblju od 7. travnja do 4. svibnja pošaljite svoj crtež željene tetovaže na facebook stranicu Menart Bpm-a.

Natjecanje traje puna četiri tjedna, a pobjednik svakog tjedna ide u finale.

Upravo onaj crtež, koji će u konačnici imati najveći broj vaših lajkova, dobit će poklon bon Filip tattoos studija,  u iznosu od 1000 kuna.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top