Ponedjeljak , 16 svibanj 2022
Savjet:
Koncert Nene Belana gotovo rasprodan!

Koncert Nene Belana gotovo rasprodan!

NENO BELAN & FIUMENS

MEDITERAN ORCHESTRA

Unplugged Valentinovo u Lisinskom 6.2.

Posljednjih stotinjak ulaznica u prodaji!

Jedan od najizvođenijih i najpopularnijih domaćih kantautora u proteklih desetak godina ponovno potvrđuje svoj status koncertnog majstora!

Ulaznice za ovaj elegantni unplugged koncert u Lisinskom gotovo su rasprodane!

Ostalo je još svega stotinjak ulaznica na prodajnim mjestima sustava Eventim i na Ulaznice.hr, stoga preporučamo da svoju ulaznicu za VALENTINOVO U LISINSKOM nabavite na vrijeme!

Neno Belan sa svojim ljubavnim baladama svake godine već tradicionalno sa Zagrepčanima obilježava praznik zaljubljenih! 6.2. u koncertnoj dvorani Lisinski njegovi Fiumensi postaju Fiumens Mediteran Orchestra jer im se pridružuju novi članovi sa karakterističnim mediteranskim instrumentima koji će sa Nenom Belanom i posebnim gostima, izvesti njegove najveće hitove!

Jedinstvena unplugged kombinacija mandolina, udaraljki, te glasova klape umotat će u novo ruho već dobro poznate Belanove hitove poput Rijeka snova, Ulicama grada (Pjesma sreće), Galeb, Stojim na kantunu, Sunčan dan, Dotakni me usnama, Vino noći, kao i najnoviji singl Anđela, anđele kojeg je Neno sa Fiumensima izveo na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu.

Očekujemo definitivno najromantičniji koncert u gradu za Valentinovo ove godine stoga požurite po svoje ulaznice!

Ove godine Valetninovo će se slaviti sa Nenom i Fiumensima, te klapom Kampanel i u Areni Varaždin, u subotu, 8.2., a kako se i za taj koncert ulaznice odlično prodaju, pozivamo sve da ih, ukoliko već nisu, i za varaždinski koncert na vrijeme osiguraju!

NENO BELAN & FIUMENS + KLAPA KAMPANEL, VALENTINOVO U ARENI VARAŽDIN, 8.2.2014.

Cijena ulaznica iznosi 60,00 kuna za parter i 80,00 kuna za tribinu Arene u Varaždinu.

 

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top