Savjet:
Objava dobitnika: Hari Rončević i klapa Kampanel

Objava dobitnika: Hari Rončević i klapa Kampanel

Koncert Harija Rončevića i klapa Kampanel u Lisinskom, 4.10.2014. u 20 sati

 

Rasprodana Dvorana Lisinski ovacijama je ispratila prošlogodišnji koncert Harija Rončevića održan u povodu 20 godina njegove uspješne glazbene karijere. Opus jednog od naših najistaknutijih i najpopularnijih kantautora imat ćete prilike čuti i ove godine, ali u akustičnom izdanju. Uz izvrsne aranžmane kompozitora i pijanista Ivana Božičevića, uz Harija će nastupiti gudački ansambl i klapa Kampanel s kojom je umjetnik već nekoliko puta uspješno surađivao.

 

Uz predivne ljubavne balade (Još tvog je poljupca na mojim usnama, Još ne znam kud s tobom, Moj lipi anđele, Još te uvijek osjećam u sebi, Moje si more, Kada jednon ovon zafalin se tilu…) imat ćete prilike čuti i Harijevu najnoviju kompoziciju, Kad zapiva Dalmacija, premijerno izvedenu na ovogodišnjem Splitskom festivalu. Riječ je o pjesmi iz grla puntara (buntovnika i revolucionara), koji se nisu mirili namijenjenom im poviješću, pa se iz toga rodila budućnost. Skladba je to neobičnog stila, ali za sve one koji prate moj glazbeni rad, nije iznenađenje, izjavio je Hari Rončević.

 

Uđite i Vi u svijet romantičnog Mediterana i budite dio još jednog nezaboravnog glazbenog užitka!

 

Atmosferu s prošlogodišnjeg koncerta u Lisinskom pogledajte u nastavku:

http://www.youtube.com/watch?v=R8ccxSvfR1I

http://www.youtube.com/watch?v=yoe967m22pA

 

Cijena ulaznica : 80/100/120 kn na blagajni Koncertne dvorane Lisinski i online : www.lisinski.hr

 

IGRA DARIVANJA

Lisinski dijeli 2×2 ulaznice čitateljima! Sve što trebate učiniti kako bi ih osvojili je komentirati tri članka na portalu te linkove kopirati u komentar ovdje.  Sretno svima, igra traje do 20.9.2014 u 18 sati!

 

Čestitamo dobitnicima: Marumelo  i Denny Boy
Molimo da nam se što prije javite na email igre@obitelj.hr sa imenom i prezimenom obje osobe koje idu na koncert te kontakt podacima.

Hvala svima na igranju!

 

O nama Obitelj.hr

7 komentara

 1. Komentirala sam nekoliko članaka danas tijekom prijepodneva, ali niti jedan komentar nije vidljiv.. 🙁

  Neke od tema na koje sam dala komentar:
  http://www.obitelj.hr/13-stvari-koje-tinejdzeri-moraju-znati-o-seksu/
  http://www.obitelj.hr/fotografije-pasa-djece/
  http://www.obitelj.hr/pjenasta-torta-od-malina/

  • Ponekad sistemu treba malo vremena a neke komentare pošalje u spam pa ih samo ručno prebacimo. Bez brige, neće se dogoditi propust, komentari su vidljivi 😉

 2. Nitko se ne smije kao ti… :)) nisam ni znao za igru a evo komentirao sam par clanaka.. A obzirom da sam na ipadu, ne mogu tako lako kopirati linkove pa cu moliti ili da mi se komentiranje prizna ivako ( obzirom da vidim da ih moderirate) ili cu sutra prije posla linkati sve ovdje.. Makar cete ih vi sigurno lakse naci, koliko sam se raspisao haha

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top