Nedjelja , 4 prosinac 2022
Savjet:
Koncert Dubioze Kolektiv u Zagrebu

Koncert Dubioze Kolektiv u Zagrebu

Novi singl „Volio BiH“ uvertira u zagrebački koncertUsusret velikom koncertu Dubioze Kolektiv u Domu sportova 26. listopada, dečki su pripremili novi singl „Volio BiH“ koji se nalazi na njihovom aktualnom albumu „Apsurdistan“.

Pjesmu koja poput prethodnih „Kažu“, „Prvi maj“ i „Krivo je more 2 „ na njima svojstven način progovara o stanju u društvu, možete poslušati ovdje:

 

 ” Pjesma “Volio BiH” zbir je nasumično poredanih maštarija koje svakodnevno prolaze kroz glavu prosječnog Bosanca i Hercegovca. Kažu da sve naše pjesme opisuju realne situacije iz naše zemlje i okruženja. E, pa ova je bazirana na čistoj fikciji. ” – kažu iz benda.

Koncertima u Zagrebu 26. listopada i Rijeci 15. studenog, Dubioza započinje seriju svojih najvećih samostalnih koncerata u Hrvatskoj u sklopu „Tuborg Open Fair predstavlja“.

Na njima će predstaviti svoj aktualni album „Apsurdistan“ koji pola godine nakon izlaska još uvijek prikuplja odlične kritike, te se, unatoč besplatnom downloadu na dubioza.org, nalazi u vrhu najprodavanijih stranih albuma u Hrvatskoj.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 65 kuna ili 80 na dan koncerta, ako ih ostane s obzirom na veliki interes. Zanimljiv je podatak da će Dubioza upriličiti najbrojniju fotografiju u žuto-crnim kombinacijama. Ono što se očekuje od publike jest da dođu u žuto-crnim kombinacijama ili jednoj od boja, a službeni fotograf će napraviti svoje. Fotografija će se postaviti na Facebook grupi, a najbržih 50 koji se tagiraju na slici, petero će osvojit ulaznice za riječki koncert 15. studenog i priliku da se upoznaju s dečkima iz benda.

Dubiozina video pozivnica za koncert:

 

 

 Foto: Goran Lizdek

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top