Breaking News
Početna / Događanja / Glazba / Klapa Puntamika poručuje “Dalmacija, to je srce moje”

Klapa Puntamika poručuje “Dalmacija, to je srce moje”


“Priroda nije mjesto koje treba posjetiti. To je Dom!” 

Ovim riječima nepoznatog autora, počinjemo glazbenu šetnju s Klapom Puntamika predivnim krajolikom Općine Jasenice, Maslenicom, Rovanjskom, Velebitom, Tulovim Gredama, kanjonom Zrmanje, u najnovijoj pjesmi zadarskih tića “Dalmacija, to je srce moje”!

Nakon dva uspješna albuma u izdanju Croatia Recordsa, Klapa Puntamika neumorno radi i dalje, pa s ponosom predstavlja novi singl, za koji glazbu potpisuje Denis Maričić Dendo, a stihove Lovre Botica i Marko Dunatov. Aranžman potpisuje maestro Marin Seko, a vokalni aranžman Ante Jurić, umjetnički voditelj klape.  Producent je Tomislav Pehar, a pjesma je snimana u zadarskom studiju Music 4 life. Gitare je odsvirao Renato Babić, a miks i mastering djelo su Igora Ivanovića i Saše Miočića.

Spot za pjesmu sniman je na području Općine Jasenice, koja je sa svojom Turističkom zajednicom potpomogla snimanje i bila izvrstan domaćin. Ljepote Velebita, Tulovih Greda, kanjona Zrmanje i jadranskih žala svojom su neposrednošću i mladenačnim veseljem uljepšali mlada dama Karla Šarlija iz Modriča te Noel Polak, Junior NK Arbanasi Zadar. Sve je to svojom kamerom zabilježio, posložio i uredio redatelj spota Toni Mađerić, LimitlessProduction, uz pomoć Frane Hrabrova i Antonija Kandasića.

“Vratiti se pjesmom na Velebit zapravo i nije moguće, jer mi nikada nismo ni otišli s Velebita”kaže Klapa Puntamika te nastavlja – “taj naš kamen i modro more, što obali stvara bore, uvijek su u našim pjesmama. Naravno, uvijek i samo uz ljubav, jer svaka naša pjesma govori o ljubavi, ljubavi prema ženi, domovini, zavičaju. Zato svaki kamen i svaki val naše Dalmacije diše ljubavlju.” Jer… Dalmacija, to je srce moje!

Izvor CMCTV

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top