Savjet:
Klapa Intrade oduševila Dom sportova !!!

Klapa Intrade oduševila Dom sportova !!!

Tradicionalni zagrebački koncert Tomislava Bralića i klape Intrade, po osmi put ispunio sve želje publike, ali i snove samih izvođača.

Osmu godinu za redom pubilka ne propušta koncert za koji se traže ulaznice više i koncert na kojem baš svi žele biti, svejedno da li se koncert održava u Lisinskom, Areni ili Domu sportova. Jednakom snagom klapa napuni bilo koji od tih prostora.

Ovih nekoliko prethodnih dana, organizator koncerta Scardona, dvoumio se da li napraviti dodatni koncert, s obzirom na broj upita koji su primili.

klape2

I zaista, večer je bila fenomenalna, klapska pisma u centru Zagreba, u maniri rock koncerta, a sam Tomislav Bralić tijekom koncerta izjavio je…

– Svugdje je lipo, i u Americi i u Australiji, ali doma je najlipše. Ovakva publika treba svakom glazbeniku, svakom izvođaču i zato smo sritni ljudi. –

Dom sportova u subotu je postao hram dalmatinske glazbe, a na pozornici su se uz Tomislava Bralića i klapu Intrade, izmjenjivali i njihovi gosti – Klapa Štorija, Miroslav Škoro, Vanna i Oliver Dragojević.

klape3

Miroslav Škoro oduševio je publiku izvedbom pjesme ‘Ne dirajte mi ravnicu’, Vanna pjesmom ‘Suza za zagorske brege’, koju je izvela zajedno sa Tomislavom Bralićem, te Oliver Dragojević koji je sa klapom izveo njihovu zajedničku pjesmu ‘Škrinja jubavi’.

– Drago mi je što se ovakav uspjeh događa sa klapskom pjesmom i veseli me što su me pozvali na svoj koncert. A publika voli klapsko pjevanje, to je pokazalo i deset tisuća ljudi u dvorani. – rekao je Miroslav Škoro.

– Jako poštujem klapsko pjevanje, a posebno me veseli što sam imala priliku sa Tomislavom Bralićem, izvesti pjesmu ‘Suza za zagorske brege’, to je bio jedan lijep spoj. – rekla je Vanna te dodala kako je lijepo vidjeti ovako dupkom punu dvoranu njihovih obožavatelja koji ih toliko vole i cijene.

– Ja sam njihov prijatelj dugi niz godina, imamo i neke lijepe zajedničke pjesme, veseli me što sam i ovaj put bio dio njihovog koncerta. – rekao je Oliver Dragojević.

Izvevši tijekom koncerta pjesmu ‘Zora bila’ publika je ustala te sa upaljenim mobitelima i upaljačima, sa klapom pjevala u isti glas.

Produkcija koncerta bila je kao i uvijek odlična jer je to izuzetno važan faktor za uspijeh koncerta. Pokazalo se da publika cijeni trud kompletne ekipe na čelu sa Tomislavom Bralićem i klapom Intrade koji svake godine žele svojoj vjernoj publici pružiti nezaboravan događaj.

Za sjajan zvuk zaslužan je „Cobraton“ Brace Radovića koji je kreirao sa svojim timom inžinjera poseban razglas za klapsku glazbu tako da su svakom kutku dvorane svi mogli maksimalno uživati. Scenografija i rasvjeta dali su dodatnu dimenziju ugođaju u dvorani tako da je „ledena“ dvorana za čas postala „raspjevana“ dvorana.

 

 

O nama Viktoria Safranic

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top