Breaking News
Početna / Događanja / Kazalište Planet Art i Teatar Rugantino”Boksačko srce” 

Kazalište Planet Art i Teatar Rugantino”Boksačko srce” 

“Ludens teatar u Koprivnicu dovodi Kazalište Planet Art i Teatar Rugantino s predstavom “Boksačko srce” koja će biti izvedena 12. 5. 2022. u 20:00 sati u Domu Mladih Koprivnica (Hrvatske državnosti 10).

Predstava je rađena prema tekstu poznatog Lutza Hubnera.Redatelj predstave je Marko Torjanac. Igraju Marko Torjanac i Paško Vukasović.
 Iza naslova “Boksačko srce” nalazi se duhovita i dirljiva melodrama jednog od najznačajnijih suvremenih njemačkih pisaca Lutza Hübnera koja se zbog svoje univerzalne poruke izvodi na pozornicama diljem svijeta, a priča o boksu služi kao metafora života i životnih borbi te donosi pitanja kako se prema njima postavljamo.
Hübner na osobit način suočava dva svijeta, jedan mlad i jedan star, jedan na početku, drugi na zalasku, no oba jednako predana svojoj potrazi za autentičnošću i pronalaženjem svojega mjesta pod suncem. Susret mladića i starca obojici mijenja živote na bolje kao što iskustvo pomaže mladosti, a mladenački entuzijazam ima snage pokrenuti razočaranjima zagubljene sokove života.

Ulaznice se mogu kupiti u uredu Ludens teatra (Hrvatske državnosti 10), Šarenom dućanu, Orro Baru i Hotelu Podravina te na ulaznice.hr.
Za rezervacije i informacije nazvati 0977583367.”

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top