Ponedjeljak , 28 studeni 2022
Savjet:
Katarina je ovotjedna pobjednica ‘Večere za 5 na selu’!

Katarina je ovotjedna pobjednica ‘Večere za 5 na selu’!

Posljednje ovotjedno druženje i proglašenje pobjednika u ‘Večeri za 5 na selu’ iz Sjeverne Hrvatske  održalo se u Varaždinskim toplicama, a domaćin je bio recepcionar Slobodan.

Slobodan je za svoje goste odabrao jelovnik neobičnih naziva: predjelo – Oko jene hiže navek ftiči lete, glavno jelo – Šuplje, a fino i desert – Slatko jelo, crveno i bijelo. „Lijepa su imena, ali meni ništa nije sakrio, znam sve što se iza tih naziva krije!“, komentirala je Mirjana jelovnik.

„Ne preferiram baš pileća krilca“, rekla je Antonija, a upravo njih je Slobodan odlučio napraviti za predjelo sa slatko ljutim umakom.

Nakon što je Slobodan dočekao svoje gošće uz aperitiv, servirao im je predjelo s kojim je najnezadovoljnija bila Mirjana. „Izgled predjela za mene nije bio kako treba, bilo je svega previše na tanjuru“, kazala je Mirjana, a s njom se složila i Antonija kojoj se predjelo činilo više kao glavno jelo.

„Krilca su bila fina i sočna, dobro je to napravio“, rekla je Katarina. Glavno jelo s telećom koljenicom oduševilo je Marinu. „To je glavno jelo kakvo bi i ja napravila“, rekla je Marina. „S koljenicom ne možeš pogriješiti“, kratko je potvrdila Mirjana.

Desert s keksom, šlagom i malinama dame je ugodno iznenadio. „Za jednog muškarca, odličan desert!“, rekla je Antonija dok je Marina imala veća očekivanja. „Imala sam prevelika očekivanja od njega, ali dobro je ispalo“, rekla je.

„Ja sam zadovoljan kako sam to odradio. Svejedno mi je kakve ću ocjene dobiti“, rekao je na kraju Slobodan.

Uslijedilo je proglašenje pobjednika: na petom mjestu nije bilo nikoga, na četvrtom mjestu je završila Antonija, na trećem Slobodan, a drugo mjesto podijelile su Marina i Mirjana što znači da je Katarina pobjednica tjedna. „Ja ne znam što bih rekla, nisam to očekivala, jako su me iznenadili i od srca im hvala. Ne znam na što ću potrošiti nagradu jer se nisam nadala da ću pobijediti“, skromno je rekla Katarina.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top