Znate li....
Početna / Događanja / KANDIDATI ‘SURVIVORA’ UPOZNALI GLAVNI GRAD DOMINIKANSKE REPUBLIKE

KANDIDATI ‘SURVIVORA’ UPOZNALI GLAVNI GRAD DOMINIKANSKE REPUBLIKE

Plavi tim osvojio nezaboravno putovanje u Santo Domingo!

Nakon više od dva mjeseca provedenih u Dominikanskoj Republici, došlo je vrijeme da kandidati ‘Survivora’ upoznaju dominikansku kulturu, no to je pošlo za rukom samo plavom timu koji je za pobjedu u posljednjem izazovu nagrađen paket aranžmanom za pet osoba. Kao glavni dio nagrade kandidati iz plavog tima osvojili su izlet u Santo Domingo, a šlag na torti bili su galantna večera te noćenje u vili. „Da biste došli u glavni grad Dominikanske Republike Santo Domingo morate imati prijevoz, a prijevoz je itekako sportski. Vozit ćete se u sportskom američkom muscle automobilu. Ne samo da ćete se voziti u njemu, nego ćete ga imati mogućnosti i voziti. Dakle vožnja, provod, upoznavanje glavnog grada Dominikane, turistički vodič, galantna večera i noćenje u vili“, najavio je Mario, a bogata nagrada bila je primamljiva članovima oba tima koji su se grčevito borili za pobjedu, o čemu je svjedočio i rezultat koji je bio izjednačen do pretposljednje runde.

Pobjednički je bod u posljednjoj rundi ponovo donio Goran koji je priznao da nikada članove crvenog tima nije vidio toliko potištene nakon poraza. „Uvijek je stvarno perfektan osjećaj osvojiti zadnji bod, iako opet moram ponoviti da je svaki put sve teže otkad živimo s crvenima. Kad je takva borba ne možeš pustiti i moraš ići sto posto, ideš pobijediti i onda u jednom trenutku se stvarno veseliš što si pobijedio, a sjetiš se da tvoji prijatelji s kojima si se sprijateljio nisu sretni, pa imaš laganu grižnju savjesti“, priznao je Goran. No, zbog poraza je petorka iz crvenog tima ostala bez ičega, a Goran, Tomislav, Nika, Tena i Nevena iz plavog tima osvojili su još jednu nagradu koja im je omogućila da stvore nezaboravne uspomene. „Nisam upoznata s dominikanskom kulturom, zato jedva čekam i radujem se ovoj nagradi i ovom izletu jer uz to što želim upoznati kulturu, želim to provesti s ovim divnim ljudima i presretna sam radi toga. Stvarno je bilo napeto i baš se vidi da smo krvnički zaslužili i da smo se baš borili za ovu nagradu“, poručila je Nika.

Unatoč tome što je crveni tim izgubio, plavi su dobili mogućnost da jednog člana suprotne ekipe povedu sa sobom na izlet, pa su djevojke odabrale Nađu koja je zbog solidarnosti prema ostatku tima ipak odlučila da neće prihvatiti velikodušnu gestu. „Ako nema mjesta za njih, nema mjesta ni za mene“, rekla je Nađa i poručila da se nada da će svi zajedno otići na izlet po Dominikanskoj Republici nakon što show završi.

Sljedeći dan kandidati su iskoristili za razgledavanje Santa Dominga, a osim što su kušali sladolede, obilazili centar grada i objedovali u otmjenom restoranu, neki od njih skupili su i suvenire za uspomenu na putovanje. „Grad stvarno ima dušu i to je zapravo najstariji grad u Americi. Sviđa mi se taj latinoamerički duh – opušteno je, puno boja, ljudi su pristupačni i plešu na ulicama“, opisao je Goran.

Iako su za vrijeme izleta kandidati imali prilike vidjeti brojne znamenitosti te upoznati kulturu grada, nekima je i dalje hrana bila najupečatljiviji dio nagrade. „Meni je najomiljeniji dio nagrade bila hrana. Danas je bilo hrane na svakom uglu. Prvo smo išli na ručak koji je bio perfektan jer bolju junetinu nisam jeo već duže vrijeme“, zaključio je Tomislav koji je već poznat po tome da stalno razmišlja o hrani.

Kandidati su osim kušanja hrane imali prilike napraviti i vlastitu, pa su se tako okušali u pripremi čokolade. „Imali smo prilike napraviti vlastitu čokoladu i to me jako razveselilo jer nisam očekivala. Napravila sam najšareniju moguću, svi su rekli da je prava dječja čokolada“, rekla je Nevena. Za kraj živopisnog izleta, kandidatima je servirana bogata večera koja je bila toliko ukusna da je Nika polizala tanjur, a noćenje u vili zaokružilo je izlet koji će svima ostati u posebnom sjećanju. 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top