Savjet:
<strong>KANDIDATI ‘SURVIVORA’ POKAZALI KOLIKO SU SPRETNI S POVEZOM PREKO OČIJU</strong>

KANDIDATI ‘SURVIVORA’ POKAZALI KOLIKO SU SPRETNI S POVEZOM PREKO OČIJU

Crveni porazili plave koji će se morati oprostiti od jednog člana

Kandidati ‘Survivora’ odigrali su novi izazov za plemenski imunitet koji je pokazao koliko je svatko od njih vješt kada se kroz prepreke mora provlačiti zatvorenih očiju. U rundama su se natjecala po dva kandidata iz svakog tima, od kojih je jedan imao povez preko očiju, dok ga je drugi navodio kako da se kreće unutar poligona, a smirenost, komunikacija i timski rad bili su od ključne važnosti za uspjeh. U izazovu su se bolje snašli članovi crvenog tima, a pobjednički rezultat 8:4 omogućio im je spas od sudjelovanja na nominacijama koje su zbog novog pravila da se odsad u duelu natječu samo kandidati iz istog tima svima postale još omraženije.

Plavi će tim ovoga puta svoj poraz skupo platiti jer će se sasvim sigurno oprostiti od jednog kandidata, a koji će timski kolege odmjeriti snage u duelu otkrit će se nakon nominacija i izazova za osobni imunitet koji tek slijede. Tim će međusobnim glasovanjem odabrati prvog duelistu, a osvajač osobnog imuniteta ne samo da će se spasiti od nominacija, nego će biti odgovoran za odabir drugog duelista, pa će članovi plavog tima po prvi put na vlastitoj koži vidjeti kako funkcionira novo pravilo.

Branku i Mini, koji su već napustili crveni tim i postali članovi žirija, uskoro će se pridružiti prvi kandidat iz plavog tima. Ponovno je došlo vrijeme da članovi plavog tima dobro promisle, uzmu papir i olovku u ruke te napišu ime osobe koju žele poslati u duel, a tko će skupiti najviše glasova doznat će se na Plemenskom vijeću koje uskoro slijedi.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top