Znate li....
Početna / Zdravlje / Rekreacija / Kandidati Survivora liju suze zbog sentimentalne nagrade

Kandidati Survivora liju suze zbog sentimentalne nagrade

Toliko je toga prošla sa mnom u životu, tek sad vidim koliko mi znači

Kandidate ‘Survivora’ večeras očekuje novi izazov za nagradu koja će zbog sentimentalne vrijednosti u njima izazvati veliku nostalgiju te nalet emocija koje će potaknuti posebnu motivaciju za pobjedom. „Današnja nagrada – ukoliko je osvojite – izazvat će u vama jednu veliku nostalgiju. Recept je vrlo jednostavan: kilogram topline, dvije kile nježnosti i tri kile ljubavi. Baš kao doma ili točnije – baš kao kod mame. Jest ćete ono što svatko od vas voli, a to je ono što mu majka skuha“, najavit će Mario. Poznato je da majke i bake spremaju najukusnija jela, a kandidati će dobiti priliku da okuse dašak doma uz jela koja su im prirasla srcu.

Pred kandidatima će se naći velika ploča s fotografijama njihovih majki, a ispod svake fotografije krit će se ime omiljenog jela koje će osvojiti članovi onog tima koji pobijedi u večerašnjem izazovu. Kao dodatak ovoj ionako vrijednoj nagradi, članovi pobjedničkog tima moći će fotografije ponijeti sa sobom u kamp kao uspomenu koja će im pomoći kad budu prolazili kroz teške trenutke.

Dok će kandidati oduševljeno promatrati fotografije i pogađati koja su im jela njihove majke poslale, mnogima će ova posebna nagrada izmamiti suze na oči. „Mene je samo slika mame dovoljno nahranila“, zaključit će Nevena, a sentimentalna nagrada će najviše pogoditi Roka koji je već u nekoliko navrata progovorio o tome da mu majka neopisivo nedostaje. „Samo ta slika kad je vidim, ne znam što bi rekao. Toliko je toga prošla sa mnom u životu, tek sad vidim koliko mi znači. Sama me digla na noge, samo nju imam, tako da mi je sve u životu. Dosad to možda nisam razumio, nego tek sad to počneš malo bolje shvaćati“, reći će Roko koji će od suza jedva doći do riječi. „To su suze zbog slike koju sam vidio, to mi je dosta“, zaključit će Roko brišući suze.

Nagrada u novom izazovu i ovoga je puta velika, a zbog njezine sentimentalne vrijednosti u kandidatima će izgarati želja za pobjedom potaknuta iskrenim emocijama. No njihov put do nagrade neće biti nimalo lagan, a ovoga će puta snage odmjeriti u pješčanoj areni. Kandidati će u parovima biti vezani užetom, a svaki par povlačit će na svoju stranu arene s ciljem da skupi dvije zastavice u boji svog tima. Koji će tim pokazati veću odlučnost i snagu, doznat će se u večerašnjem izazovu u kojemu će napetost narasti do krajnjih granica.

Nova Tv

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top