Znate li....
Početna / Događanja / Kandidati otkrili koga vide u finalu, ali i prema kome ne gaje simpatije

Kandidati otkrili koga vide u finalu, ali i prema kome ne gaje simpatije

KANDIDATI OTKRILI KOGA VIDE U FINALU, ALI I PREMA KOME NE GAJE SIMPATIJE

Nevena nije dobar čovjek i ja se s njom nikada ne bih družila. Goran ima neki kompleks

Činjenica da je Roko posljednji napustio plavi tim te da je kandidata u ‘Survivoru’ sve manje probudit će znatiželju u njima samima i potaknuti ih na razgovor o tome tko bi mogao doći do finala. Kandidati su se od početka showa dobro upoznali i zbližili, a otkad su se oba tima ujedinila na istom otoku, imali su prilike stvoriti mišljenje i o konkurentima iz suprotne ekipe, pa svatko od njih već ima svog favorita za kojeg smatra da najviše zaslužuje pobijediti.

Dok će nekima glavni kriterij prilikom biranja favorita biti doprinos u igrama i zajednici, drugi će prednost dati karakternim vrlinama. „Ako se ne varam, Nika je jedina tu koja nema neku taktiku da pobijedi druge. Mislim da njoj jedinoj nije cilj osobna pobjeda, ona bi prva i jedina stavila druge ispred sebe i jedina kad kaže da ne zna za koga bi glasovala vjerujem da je iskrena. Svi drugi kad kažu ne znam za koga bi glasovao, onako nećkaju se i ne znaju, ali imaju duboko u sebi ime koje će napisati“, reći će Goran, a pozitivno mišljenje o Niki podijelit će i Stefan iz crvenog tima te otkriti tko mu je uz nju drugi favorit. „Od plavih su mi favoriti Nika i Tomislav. Njih dvoje mislim da nekako mogu dogurati do kraja. Kod Nike i Tomija vidim čistu emociju i čistu dobrotu, a s druge strane vidim i borbenost, predanost i želju za igrom“, poručit će Stefan.

Nevena će otkriti da su joj favoriti iz vlastitog, ali i suprotnog tima žene. „Po meni najčišću emociju, odnosno najčišću pobjedu bi u crvenom timu imala Nađa i to bez ikakvog pogovora. Cura je pokazala jako puno toga, a ono što ja znam o njoj i ono što drugi predstavljaju nije ista stvar“, reći će Nevena te otkriti koga iz plavog tima vidi u finalu: „Imam dvije osobe između koje se dvoumim, a samo ih nijanse dijele – to su Sumejja i Tena. Jedine su koje su u stanju bez obzira na sve što ih muči boriti se i nikad niti jednu svoju ozljedu nisu stavljale na pladanj kako bi opravdale svoj gubitak ili bod“.

Dok će neki otkriti za koga navijaju unutar svakog tima, drugi će priznati da prema pojedinim kandidatima ne gaje pretjerane simpatije, a jedna od njih bit će Maša iz crvenog tima koja će u razgovoru sa svojim suigračima reći svoj dojam o Neveni i Goranu. „Meni na primjer Nevena, vidim da nije dobar čovjek i da se ja s njom nikada ne bih družila. I ja sam se tako ponašala od početka da nisam nešto pričala s njom, ali za Gorana sam vidjela da ima neki kompleks“, zaključit će Maša. Tko je kandidatima favorit za finale, a čije ime nije dospjelo na ničiju ljestvicu pogledajte večeras u 22.15 na Novoj TV!

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top