Znate li....
Početna / Sport / Kako pobijediti strah?

Kako pobijediti strah?

MENTALNI TRENING U GORNJOJ STUBICI PREDSTAVLJA RJEŠENJA

Sportsko – edukativni projekt Aktivna Hrvatska, u jubilarnoj desetoj sezoni, predstavlja jedinstvenu radionicu Mentalnog treninga koja će se održati u subotu, 25. lipnja u 10 sati podno spomenika neustrašivom Matiji Gupcu u Gornjoj Stubici. Psiholozi Ana i Igor Čerenšek predstavit će alate u temi Kako pobijediti strah.
Za besplatnu radionicu se možete prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr
“Strah može biti naš prijatelj ili neprijatelj. Zbog njega pametnije donosimo odluke o tome hoćemo li ući u određene situacije ili ne – zbog njega smo preživjeli kao vrsta sve ove godine. Međutim, u modernom društvu izvori straha su drugačiji nego u prošlosti, a strah nam predstavlja kočnicu u ostvarenju vlastitih potencijala i osobnom napretku. Tako gledajući, strah je danas često naš neprijatelj koji nas nepotrebno usporava!” – ističe Ana Čerenšek.
Psiholog Igor Čerenšek pak dodaje: “U sklopu ovog predavanja naučit ćete kako umanjiti osjećaj straha koristeći neke vježbe, kako se bolje pripremiti za izazove i kako pametnije donositi odluke. Naša je želja da svaki polaznik predavanja ima barem jednu ideju kako sam sebi pomoći u izazovnim situacijama, kako umanjiti strah i pokazati hrabrost. Hrabrost bez straha ne postoji, strah je samo prilika za hrabrost, ako znamo kako ga pobijediti!”
Aktivna Hrvatska se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Generalni partner projekta je HEP. Projekt se u Gornjoj Stubici održava u suradnji s Muzejem seljačkih buna. Program vodi ambasadorica Renata Sopek.
PIK Vrbovec svim polaznicima radionice daruje šunku u ovitku i PIK kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit, a Rajska rajčice. Ukusne zdrave obroke za nadolazeću ljetnu formu, ali i nutritivnu prehranu tijekom cijele godine priprema Nutribullet. Polaznici se imaju prilike osvježiti obrocima koji su svježe i jednostavno pripremljeni neposredno nakon vježbanja.
Podravka daruje EVA – riblje proizvode pripremljene po tradicionalnim recepturama, vrhunske kvalitete i nutritivno bogatog sastava. AllergoSan poklanja Omni Biotic jer zdravlje počinje u crijevima, tu su i Jana te Mg Mivela za osvježenje, a Ewopharma PERSKINDOL proizvode koji uz pomoć mentola i pažljivo odabrane kombinacije eteričnih ulja koji ublažavaju bolove u mišićima i zglobovima. Herbalife Nutrition zamjenske obroke, dodatke prehrani i proizvode za sportsku prehranu.
Partneri projekta su INA – čista snaga, Janaf – jer energija povezuje, GRAWE osiguranje, Mentalni trening, Definicija Hrane, Falkensteiner Resort Punta Skala, Valamar hoteli Dubrovnik i Plava Laguna.

Izvor/selectpr.hr

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top