Savjet:
Josipa Lisac uživala na Umaškom ATP-u

Josipa Lisac uživala na Umaškom ATP-u

JOSIPA LISAC, LINO ČERVAR I LUKA VIDOVIĆ UŽIVALI NA UMAŠKOM ATP-u

GORAN IVANIŠEVIĆ TRENIRAO SA SINOM EMANUELOM

Atmosfera na 32. Plava Laguna Croatia Openu Umag iz dana u dan sve je bolja. Teniske mečeve prati izvrstan zabavni program, a posebno je zanimljiva i ovogodišnja vinska priča. U publici na stadionu u Stella Maris Resortu u mečevima su uživali i glazbena legenda Josipa Lisac koja je s velikim zanimanjem pratila debitantski nastup Splićanina Milija Poljička. U naletu loptica Josipa se na trenutke štitila torbicom što su gledatelji popratili uz pljesak.

Uz nju, u VIP loži viđen je i rukometni trener Lino Červar koji je dugogodišnji posjetitelj umaškog ATP-a. Iluzionist Luka Vidović u Social je Areni mladima otkrio neke od svojih trikova, a već za nekoliko dana zaigrat će na Umag Stars Openu – turniru na kojem će uz njega će još snage odmjeriti 200 rekreativaca i poznatih među kojima su i Silvio Marić, Pedro Soltz i brojni drugi.

Legendarni Goran Ivanišević svakodnevno je na turniru, a na stadionu koji nosi njegovo ime trenirao je sa sinom Emanuelom. Bila je to izvrsna partija u kojoj je mlađi Ivanišević pokazao zavidne teniske vještine.

Nakon teniskih mečeva i kiše koja je barem malo rashladila Umag koncert će 26. srpnja održati vodeća regionalna RAP glazbenica Senidah. Sudeći po njezinoj popularnosti u regiji, utorak će također biti večer za pamćenje. Nizozemski DJ i producentski duo W&W nastupit će u srijedu, 27. srpnja, a švicarska DJ zvijezda Antoine u četvrtak, 28. srpnja. Vida Loca otvara finalni vikend, u petak, 29. srpnja umaškog turnira. Dolaze s Ibize, a po najavi koju su poslali očekuje nas nastup pun plesne energije. Jedan od najboljih DJ-a današnjice Fedde Le Grand svoj će set imati u subotu, 30. srpnja.

Ovogodišnji 32. Plava Laguna Croatia Open Umag njeguje i svoju gourmet priču. Tu su Poluotok, RougeMarin chefa Marina Medaka. Tu je i Zigante, Pelagius te INA Fresh Corner te Taste Istria zona u kojoj se nalazi i ekskluzivna zona istarskog pršuta i sira, a svi ljubitelji vina imaju priliku kušati autohtone istarske sorte na brojnim degustacijskim mjestima nagrađivanih istarskih vinara.

Press/selectpr.hr

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top