Znate li....
Početna / Jeste li probali već Nivea Protect & Shave?

Jeste li probali već Nivea Protect & Shave?

Briga o ljepoti i zdravlju kože dio je dnevne rutine za nježniji spol. Veliku ulogu u tome imaju i dlačice, ženama najgori neprijatelji s kojima se moraju svakodnevno boriti.

Kada govorimo o brijanju, moramo obratiti pozornost na preparate koje koristimo kako bi pronašli one koji najbolje odgovaraju potrebama naše nježne kože. Oštrice su često grube, znaju nas porezati i pritom mogu ostaviti trajne ožiljke. Za razliku od muškaraca žene briju više područja i njihova koža zahtijeva precizan i nježan brijač koji će se prilagoditi različitim dijelovima njihovog tijela. NIVEA vam donosi djelotvorni brijač koji ne samo da sluša ženine potrebe, već im se potpunosti posvetio.

NIVEA Protect & Shave jednokratni brijač spremno rješava probleme s dlačicama na svim područjima i prije svega štiti vašu kožu. Zahvaljujući svom inovativnom pomičnom zglobu koji ima okret za 360 stupnjeva prilagodljiv je svakom obliku tijelu. Bez obzira na površinu s kojom se suočava, temeljito uklanja tanje i deblje dlačice. Za savršeno glatku i njegovanu kožu nakon brijanja pobrinut će se poseban NIVEA jastučić s aloe verom i vitaminom E. Mjesta za negativna iskustva više nema, NIVEA Protect & Shave brijač nudi i mogućnost da zamijenite oštrice te porazite svoje dlačice više puta istim brijačem! Njegujuće NIVEA Protect & Shave britvice dostupne su u setu od 4 ili čak 6 zamjenskih oštrica. Za još učinkovitiji tretman i dodatnu njegu vaše kože pobrinut će se poseban jastučić koji sadrži Eucerit, svima poznati mirisni sastojak klasične NIVEA kreme zahvaljujući kome će svaki potez oštrice glatko proći na vašoj koži. Borba s dlačicama uz NIVEA Protect & Shave brijač postat će vaš omiljen trenutak u danu, a uz osjećaj besprijekorno glatke kože nakon brijanja, sva ružna iskustva past će u zaborav!

Pokažite vašoj koži da postoji netko tko će se istovremeno brinuti o njoj i učiniti ju čudesno glatkom.

NIVEA Protect & Shave jednokratni brijač s pokretljivim zglobom brijanje pretvara u njegujući tretman koji svaka žena zaslužuje.

● Savršeno prilagodljiv vašem tijelu u svim smjerovima.

● Prvi NIVEA brijač s inovativnim zglobom koji se pomiče za 360 stupnjeva.

● Čini vašu kožu svilenkasto glatkom.

● Protuklizna ručka koja omogućava sigurno držanje i za vrijeme tuširanja. ● NIVEA jastučić za njegu kože s aloe verom i vitaminom E.

 

 

NIVEA Protect & Shave brijač s dvije zamjenske oštrice


• Inovativni zamjenski brijač s ergonomskom ručkom za nježno i precizno brijanje.

• Jastučić za njegu s Euceritom.

• Jednostavna zamjena oštrice samo jednim klikom.

 

 

 

Od ožujka 2018. u prodavaonicama: NIVEA Protect & Shave jednokratni brijač – preporučena maloprodajna cijena 57,00 kuna NIVEA Protect & Shave brijač s dvije zamjenske oštrice – preporučena maloprodajna cijena 65,00 kuna NIVEA Protect & Shave brijač zamjenske britvice (6 kom) – preporučena maloprodajna cijena 90,00 kuna NIVEA Protect & Shave brijač zamjenske britvice (4 kom) – preporučena maloprodajna cijena 60,00 kuna

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite: http://www.nivea.hr Pratite novosti o NIVEA proizvodima prijavom na primanje newslettera na: www.nivea.hr/o-nama/beiersdorf/Newsletter Pratite nas i na Facebooku NIVEA Hrvatska.

O nama Obitelj.hr

One comment

 1. Ona koja s lakoćom po koži klizi, za mene je britvica savršena,
  mojim dlačicama ne daje sansu ni jednog jedinog trena;
  ona koja savršen osjećaj glatkoće ostavlja,
  a moja koža nakon upotrebe blista od glatkoće i zdravlja.
  Nema neželjenih točkica niti svrbeži i sve je za pet,
  zato moja koža priželjkuje Nivea poklon paket.
  Dio rituala kupke su mirisne i mlake,
  nakon čega nanosim Niveine losione svakojake.
  Važno je da mi kožu nahrane, namirišu i navlaže,
  to je moj ritual koji uvijek pomaže.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top