Savjet:
Jeste li čuli za Alma Arts?

Jeste li čuli za Alma Arts?

U potrazi za novim zanimljivostima u Hrvatskoj, bacili smo se na društvene mreže i za oko nam je zapeo hešteg #AlmaArts, pa smo odlučili kontaktirati vlasnicu i saznati što se krije iza popularne oznake!

 

Ja sam Alma Zolotić i živim u Rijeci. Po zanimanju sam ekonomista ali taj me posao nikad nije privlačio tako da sam pjevala, radila za razne network marketing firme i bila sam jako uspješna u tome! Cijeli život šijem za sebe (a ponekad  i za druge) iako vrlo rijetko jer se nisam vidjela u ulozi šilice! Više volim kad je po mom 😊 Tako me život vodio na sve strane vezano za posao ali evo došlo je vrijeme za nešto što stvarno volim! Dakle bavim se oslikavanjem majica! Svaka majica je unikat! Mogu biti slične ali ne volim iste! Sve su ukrašene cirkonima! Žene ih jako vole ali meni to postaje malo monotono pa sam otišla i kupila brdo materijala za odjeću tako da uskoro izlazi linija odjeće Alma Arts.
Od kuda ideja s oslikavanjem?
Alma: Ljetos sam tražila neku zgodnu majicu za sebe i točno sam znala kako bi trebala izgledati! Kad bih došla u trgovine bio je zaista bogat izbor ali po 50 istih majica – to mi se nije svidjelo! Odlučila sam sebi napraviti malo drugačiju majicu, nešto što nitko nema! Šijem za sebe cijeli život jer ne volim da smo svi isto obučeni, volim malo posebnije stvari! Tako sam kupila boje za oslikavanje tekstila i naslikala ribicu, Kovač! Kovač je riba koja nosi sreću a moja mama se djevojački preziva Kovač! Tako je počelo, od Kovača ili zeus faber ribice! Onda je došla na red Frida Kahlo.
Koji su Vam omiljeni motivi?
Alma: Inspiracije mi same dolaze, uglavnom su to cipele ( štikle ), cvijeće, životinje. Primam i narudžbe klijentica te dodam svoj štih – cirkone, čipku, ukrasne trakice, ovisi o modelu i željama.
Koliko je rada, vremena i truda potrebno za jednu kreaciju?
Alma: Svakoj majici se posvetim maksimalno i želim da je svaki detalj lijepo urađen! Volim blještavilo tako da koristim puno zlatne boje i obavezno našijem cirkone tako da na svakoj majici radim prosječno tri sata.
Jesu li boje na materijalu perive?
Alma: Boje kupujem u specijaliziranim trgovinama. Svaku majicu glačam više puta jer tako sušim boje! Majice su perive na 30 – 40 stupnjeva u perilici. Preporučeno je okrenuti je naopako i zbog kristala prati je u navlaci za odjeću.
Više o AlmaArts možete saznati na Facebook stranici OVDJE, te na Instagramu. Naručite svoju posebnu majicu već danas, a pronaći ih možete i u Rijeci ( trgovina Rio Ego ) te u Dubrovniku ( Top Croatian Artists ).

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top