Ponedjeljak , 25 rujan 2023
Savjet:
Jeftina i brza izrada web stranice

Jeftina i brza izrada web stranice

Htjeli biste imati vlastitu stranicu a nemate tisuće i tisuće kuna za dizajn? Možda nemate čak ni ideju kako bi ona trebala izgledati? Javite nam se! Mi koristimo stranice koje su na besplatnim serverima i izrađujemo ih upravo po vašim željama prema već postojećim oblicima. Sve što trebate učiniti je dogovoriti s nama sastanak ( u Zagrebu ) ili nam na email  info@obitelj.hr  poslati sve podatke ( možemo sastanak odraditi i preko Skype-a )  koje imate, poput naziva stranice, tekstova koje želite da budu postavljeni, opis željenog dizajna, logo, fotografije i kontakt podatke, te sukladno dogovoru napravite s nama najbolju stranicu za Vaše potrebe za svega 450 kuna!

Moguće je napraviti  (ime stranice).webs.com  ili (ime stranice).wix.com domenu.

Primjer stranice:

 

Napomena: Stranica uključuje besplatnu domenu ( primjer.webs.com) i hosting. Redizajn i izmjene se dodatno plaćaju po dogovoru.

O nama Obitelj.hr

One comment

  1. Poštovani,
    Ovim putem bih Vas zamolio za informaciju. Naime, zanima me cijena izrade platforme odnosno web shopa, gdje bi se prodavala zdrava hrana i poljoprivredni proizvodi. Svaki OPG bi mogao samostalno stavljati proizvode i informacije o njima, kupci ih kupovali direktno od njih. U filteru bi mogli pretrazivati po županiji, vrsti proizvoda i OPG-u. Opcija ne bi imala kartično plaćanje, vec po pouzeću ili vrimansko, trenutno nemam poduzeće te tu ne bih imao nikakvu zaradu, eventualno jednog dana ako postalo popularno zarađivao bih od marketinga.
    Unaprijed zahvaljujem

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top