Savjet:
Jedinstvena dječja zabava u Avenue Mallu Zagreb

Jedinstvena dječja zabava u Avenue Mallu Zagreb

Zabava za mališane u Avenue Mallu Zagreb uz bezbrižno shoppingiranje roditelja

Jedinstveni koncept igraonica u Avenue Mallu Zagreb

Kreće nam najuzbudljivije doba godine! Traženje darova i iščekivanja popusta u trgovinama zanimljivije je odraslima, ali što je s malima?

Dok vi shoppingirate, dvije najveće igraonice u Avenue Mallu jedva čekaju da im dovedete svoje dijete kako bi se mogli igrati, učiti i plesati. Ukratko vam predstavljamo jedinstveni koncept Lotus i One2Play igraonice.

Lotus

U Lotus igraonici za vaše dijete nema dobne granice, ali ono atraktivnije jest da se vaše dijete može igrati, dok vi primjerice ispijate kavu tik do igraonice, u Lotus Family Caféu. Uz sve to, ako ste gost Family Caféa, sat vremena u igraonici za vaše dijete je 10 kuna, a vi dobivate 20% popusta na konzumaciju pića i besplatan parking! Igraonica One2Play ističe se kreativnim radionicama i potpuno je besplatna, a vaše dijete mora imati 3 godine.

Naravno, obje igraonice nude nezaboravne rođendanske zabave. Ako vašem mališanu ni to nije dovoljno, Avenue Mall svaki vikend od 16 h do 18 h organizira besplatne kreativne radionice s neponovljivim Slonkom Bonkom, omiljenom maskotom i malih i velikih! Dakle, vidimo se svaki dan u Avenue Mallu Zagreb! Dok veliki shoppingiraju, mali otkrivaju novi svijet mašte i zabave!

Slonko Bonko na djecjoj radionici

 

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top