Breaking News
Početna / Događanja / Iznenađenje ovogodišnjeg festivala Ivan Sever na pozornicu će donijeti “Mir”  

Iznenađenje ovogodišnjeg festivala Ivan Sever na pozornicu će donijeti “Mir”  

Oni iskusni, ali i oni s manje utakmica u nogama, dobro znaju da se bez dobre energije i dobre pjesme ovo ljeto ne ide u Vodice.
 
Mladi glazbenik Ivan Sever jedno je od ugodnih iznenađenja ovogodišnjeg CMC festivala u Vodicama. Debitant vodičkog festivala nada se druženju i pokojem dobrom savjetu iskusnijih kolega, a na vodičkoj pozornici predstavit će svoju novu pjesmu naziva “Mir”. Autor teksta je upravo Sever, a pjesma je nastala u suradnji s producentom Antonijom Perinom s kojim je zajedno uglazbio pjesmu, a koji je također zaslužan za njezin aranžman.
 
„Kad sam dobio poziv bio sam oduševljen, bit će to jako dobar početak ljeta. Imam dobru pjesmu i mogu pokazati sve što znam i sve što smo napravili. Pjesma je vrlo nadahnjujuća i govori o osobi koja se trudi izvući iz loše situacije. Prvo sam mislio da će biti balada, ali iz studija je izašla kao rokerska varijanta, što me podsjetilo na moje početke glazbenog stvaralaštva. Veselim se nastupu!“, rekao je debitant Ivan Sever koji će publici u Vodicama pokazati zašto je dobio priliku na ovogodišnjem izdanju CMC festivala.
 


Foto: Rahela Poljak
https://www.youtube.com/watch?v=AmS21Hihptg

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top