Ponedjeljak , 2 listopad 2023
Savjet:
“Ivo Zorica slavodobitnik je 308. Sinjske Alke nakon napetog pripetavanja!”

“Ivo Zorica slavodobitnik je 308. Sinjske Alke nakon napetog pripetavanja!”

Ivo Zorica, poznati alkar kopljanik, postao je slavodobitnik 308. Sinjske Alke nakon pripetavanja s Tinom Radanovićem. On je već od 2002. godine aktivan u alkarskom sportu te se može pohvaliti brojnim pobjedama u svom dosadašnjem karijernom putu.

Na ovogodišnjoj Alki, Ivo je ostvario 9 punata, što ga je dovelo do ukupnog trijumfa. Ovo mu nije prva pobjeda na ovom tradicionalnom natjecanju, jer se može pohvaliti i prošlogodišnjim uspjehom na 307. Sinjskoj Alki, kao i pobjedama na 305. Alki te četiri pobjede na Čoju i pet na Bari.

Ivo Zorica je uzor mnogim alkarskim natjecateljima zbog svojih impresivnih uspjeha, a sada je jedan od najtrofejnijih živućih alkara. Osim što je strastveni alkar, Ivo je 39-godišnji ekonomski tehničar zaposlen u banci. Obiteljski muž, sa suprugom Monikom ima sina Dominika i kćerku Juditu.

Njegova predanost i upornost u alkarskom sportu su prepoznati i cijenjeni u sinjskoj zajednici, te se zasluženo proslavio kao slavodobitnik ovogodišnje Alke. Svi se nadaju da će i dalje nastaviti s uspješnim sudjelovanjem na ovoj tradicionalnoj alkarskoj manifestaciji i nastaviti sa dobrim rezultatima .

Čestitamo

Foto / HRT

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top