Savjet:
Intervju tjedna : Indira Levak uoči velikog koncerta u Osijeku

Intervju tjedna : Indira Levak uoči velikog koncerta u Osijeku

Da vas prvo pozdravimo,i pitamo kako ste ?

Hvala na pitanju, ja sam uvijek dobro jer to je i svojevrsna odluka, ako želiš i potrudiš se, iz svakog dana možeš izvući lekciju i razlog za sreću. Nadam se da je tako i kod vas!

Uskoro je najavljen vas veliki koncert u Osijeku. Osijek se veseli vašem koncertu.Jeste li vi spremni za Osijek ?

Naravno, svaki nastup u mojoj Slavoniji je posebna radost. Krenula je moja koncertna promocija novog albuma Atlantida, koncerti se nižu, a meni srce veliko ko kuća kada sam sa svojom publikom širom regije. Što smo bliže ljetu ljudi su raspoloženiji i željni zabave. To je to vrijeme kada su svi bezbrižniji i jako se veselim svemu što me očekuje.

Jeste li pripremili nešto posebno za svoje Slavonce ?

Za Osijek smo pripremili poseban program i sigurna sam da će se svi dobro naplesati i napjevati. Bit će tu i tambure tako da se pripremite da nakitite pjevačicu! (smijeh)

Koliko vas veseli nastupati pred “domaćom” publikom ?

Ne dijelim publiku na bilo koji način. Moja najveća sreća je što gdje god da dođem svi me dočekaju nasmijani i otvorenog srca! Dajemo jedni drugima puno lijepih emocija i to me veseli svih ovih godina koliko sam na sceni. S jednakim veseljem nakon Osijeka nastupit ću u Podgorici, Vodicima, Poreču, Beogradu, Novom Sadu…

Izlazi vam drugi po redu samostalni album.Molim vas nešto o njemu ?

Da, nakon četiri godine objavila sam svoj drugi samostalni album ‘Atlantida’ i to u digitalnom obliku,  želja mi je bila približiti se online publici širom svijeta. 

“Atlantida“ je album koji je svoje konture imao još prije godinu dana, ali nije bilo vrijeme za objavu. Čekala se posebna pjesma, a to je definitivno bila ‘Atlantida’ po kojoj je album i dobio ime. Ovaj je digitalni album posveta tehnološkom vremenu koje je u potpunosti preuzelo svijet u doba pandemije. Tehnologija i online povezivanje u najtežim trenucima pomogli su nam i dali mogućnost da i dalje radimo, komuniciramo, napredujemo.

Što je posebno kod tog albuma ?

Poseban je jer mi je ispunio mnoge želje. Na njemu je duet s mojim prijateljem, bratom Halidom Bešlićem ‘Iskra’, koji je osvojio regiju, ponovo potpisujem tekstove za pjesme i cijeli album zaokružila je pjesma Atlantida za koju glazbu potpisuje Boris Đurđević, a ja po prvi put u pjesmi sviram dionicu na klarinetu. Dakle sve sam si omogućila! (smijeh)

Možete li s albuma izdvojiti vama neku posebnu dragu pjesmu ? I zašto je ona posebna?

„Za milijun godina“ definitivno je posebna pjesma na albumu, kao i spot za nju.   Nastali su tako da se nitko nije ni susreo uživo, a zapravo nikada nismo bili povezaniji. Sve je odrađeno online. Tako je i ideja da drugi album bude digitalan i svima dostupan jednim klikom, postala više nego logična. Taj spot mi je možda i najdraži u karijeri jer moje kolege i prijatelji snimili su se sami kod kuće pjevajući moju pjesmu i pokazavši svoj dom, što rade dok traje lockdown…jako je emotivno sve to bilo…

Udomili ste novog člana obitelji .Može nešto o njemu ?

Da, Blue je došla kao dar za osmu godišnjicu braka! Miro i ja darovali smo si ljubav, malu stafordicu koja je treći pas u našoj obitelji. Sada je ravnopravan odnos pasa i mačaka što mislim da macama neće biti drago. ( smijeh) Nema veće sreće za nas nego pružiti dom životinjama i promijeniti njihovu sudbinu.

Koju poruku šaljete svojim obožavateljima u Osijeku ?

Ekipa! Vidimo se na najluđem partyju, dođite i pjevajte sa mnom sve stare i nove hitove, izvedite svoje partnere, prijatelje, susjede i zaboravite na sve brige! Zaokružite 4.6. na kalendaru i dođite se zabaviti kao nikada u životu!

Koncert Indire Forza 4.6 na središnjem osječkom trgu povodom Dana županije .

Foto /https://www.instagram.com/indiralevak/?hl=hr

O nama Snjezana Zupanovic

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top