Znate li....
Početna / Događanja / Igra darivanja: Pac-man slavi rođendan!

Igra darivanja: Pac-man slavi rođendan!

PIKSELI

(Pixels)

Redatelj: Chris Columbus

Uloge: Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan, Peter Dinklage, Josh Gad

Žanr: akcijska komedija

U kinima: 23. srpnja 2015.

 

Sinopsis:

Kao klinci u 80-im godinama prošlog stoljeća, Sam Brenner (Sandler), Will Cooper (James), Ludlow Lamonsoff (Gad) i Eddie „The Fire Blaster“ Plant (Dinklage) tisućama puta spašavali su svijet – u video igricama koje su plaćali 25 centi po igri. Sada će morati spasiti svijet u stvarnom životu. U akcijskoj komediji PIKSELI nakon što intergalatički vanzemaljci potpuno pogrešno protumače primjere arkadnih video igara kao objavu rata, oni napadnu Zemlju koristeći video igrice kao modele za svoje napade. Američki predsjednik Cooper prisiljen je pozvati svoje stare prijatelje, a ujedno i stručnjake u video igrama kako bi pokušali spasiti svijet prije nego ga unište Pac-Man, Donkey Kong, Galaga, Centipede i Space Invaders. U njihovoj bitci pridružit će im se i poručnica Violet Van Patten (Monaghan), specijalistica za nabavku jedinstvenih oružja kakva su igračima potrebna da bi porazili izvanzemaljce.

 

IGRA DARIVANJA:

Dijelimo 5 x 2 ulaznice najkreativnijim čitateljima! Sve što trebate učiniti kako biste baš Vi osvojili dvije ulaznice je komentirati TRI (3) članka i linkove kopirati ovdje ispod teksta u komentar. Jednostavno, zar ne?

Igra traje do četvrtka, 30.7.2015. u 17 sati a pravila pročitajte OVDJE.

Sretno!

 

ČESTITAMO DOBITNICIMA: Gabrijel, Igor, Jasmina, Kristijan i Tina!

Molimo dobitnike da nam se što prije jave sa podacima osoba koje će ići pogledati film ( ime, prezime i kontakt broj mobitela) na email igre@obitelj.hr  te imajte na umu da osobe moraju imati važeću osobnu iskaznicu / putovnicu koju će predočiti na uvid djelatnicima pri preuzimanju ulaznica.

O nama Obitelj.hr

5 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top