Nedjelja , 4 prosinac 2022
Savjet:
Ideš u kino?

Ideš u kino?

Ljubav 3D


Ljubav nadvisuje borbu između dobra i zla. Ljubav je genetička potreba. Ljubav je promijenjeno stanje svijesti. Ljubav je teška droga. Ljubav je mentalna bolest. Ljubav je igra moći. Ljubav nadilazi samu sebe. Ljubav je zasljepljujuće svjetlo. Ljubav je sperma, tekućine i suze… Sve to je novi film cijenjenog redatelja Gaspara Noea („Nepovratno“, „Ulaz u prazninu“) – uzbuđujuća seksualna melodrama o jednom mladiću, jednoj djevojci i još jednoj djevojci i ujedno najkontroverzniji film prikazan na ovogodišnjem filmskom festivalu u Cannesu.


Originalni naslov: Love (2015)
U kinu od: 22.10.2015
Dužina filma: 135 minuta(e)
Država/Godina: FRA/2015
Žanr: drama, romansa/ljubavni
Glumci: Karl Glusman, Aomi Muyock, Klara Kristin
Redatelj: Gaspar Noé
Distributer: Continental Film d.o.o.
Dobna preporuka: (18)


HOTEL TRANSILVANIJA 2


SINKRONIZIRANO!


Omiljena Drakulina družina vraća se u potpuno novoj čudovišnoj humorističnoj avanturi u animiranom hitu Hotel Transilvanija 2 koji nam dolazi direktno iz studija Sony Pictures Animation!


Originalni naslov: Hotel Transylvania 2
U kinu od: 22.10.2015
Dužina filma: 89 minuta(e)
Država/Godina: USA/2015
Žanr: animirani, komedija
Glumci: Adam Sandler, Kevin James, Steve Buscemi
Redatelj: Genndy Tartakovsky
Distributer: Continental Film d.o.o.
Dobna preporuka: »Svi uzrasti«


Obitelj.hr i Cineplexx Zagreb & Split vode te na ove filmove! Sve što trebaš učiniti je u komentar napisati najluđi kostim / provod za noć vještica. Dijelimo 5×2 karte za svaki film. Igra traje do 27.10.2015 u 18 sati, a u komentar napiši svakako za koji si film zainteresiran/a. Sretno svima! 

Hvala svima na igranju i čestitke dobitnicima!


Na Hotel Transilvanija 2 idu Milkam, Klara, Ivana Kuna, Ivananina i Jasmina,


a na Ljubav 3D ide Renchy!


Molimo dobitnike da nam na email igre@obitelj.hr što prije pošalju svoje podatke ( ime, prezime i kontakt broj mobitela, te odabrano kino ) kako bismo ih dodali na popis.


Ulaznice možete nekome i pokloniti, ali bitno nam je da nam pošaljete ime i prezime te osobe, da nju stavimo kao osobu koja preuzima karte.


Također, molimo da prilikom preuzimanja karata svakako ponesete osobnu iskaznicu.

O nama Obitelj.hr

15 komentara

 1. A kaj niste dijelili za svaki film 5×2 ulaznice? Ja bi na ljubav 3d

  • Jesmo, Vinka, no Vi ste u komentaru napisali da Vas zanima Hotel Transilvanija, čiju smo kvotu popunili. Preostale smo ulaznice za Ljubav 3D vratili organizatoru jer nije bilo drugih komentara 🙂 više sreće drugi put!

 2. Najluđi kostim mi je bio kad mi je prijateljica napravila “punte” na usnama kao da su mi usta zašivena. Bilo mi je totalna fora sve dok na tulumu nisam skužio da ne mogu ništa jesti ni piti 😀

  HOTEL TRANSILVANIJA 2, Cineplexx Split

 3. Najluđi kostim mi je bio u srednjoj kad smo se cijela ekipica maskirali u zombije. Svi se kolektivno namazali bijelom bojom po licu, ocrtali se crnim i crvenim bojama krvi, stvorili umjetne ožiljke po vratu i tako hodali kroz kvart i poslije završili na tulumu u omiljenom kafiću…i dan danas žalim za tim danima.
  Hotel Transylvania 2, Cineplexx Zagreb City Center One East

 4. Najluđi kostim bio mi je mumija.

  Igram za film Ljubav 3D.

 5. Hotel Transilvanija
  Najbolji kostimi ikad bili su( i bit će) od Frankesteina i njegove nevjeste koje smo jedne godine “utjelovili” prijatelj i ja i prošli desetke zabava te noći.Posljedica kostimiranja i haranja po zabavama je bila da je moj prijatelj”Frankestein” zbilja našao nevjestu s kojom je evo već ohoho godina u braku.U čast tome svake se godine on i ja pretvaramo u isto i opet haračimo okolo (naravno,sada sa našim boljim polovicama).

 6. Hotel transilvanija

  Moj najludji kostim je bio kad me frendica s flomasterima po licu i rukama posarala, tako da iduća dva dana sam bila na pranju, mladost-ludost

 7. vampirica …prijateljica mi je vizastica pa mi je odlicno nasminkala i napravila mi krvav trag, ko da mi krv curi iz usta..kad sam te noci dosla kuci klinci su povjerovali da sam vampirica i da su oni na redu..jedva sam ih smirila;))

  hotel transilvanija centar kaptol zagreb

 8. Film transilvanija 😉

 9. Meni ja bila najbolja maska od velike tikve, doma smo imali puno tikva, pa cistili ih, napravili oci i nos i na glavu, fora zabava je bila…

 10. Za noć vještica obično gledamo horore, pečemo cupcakese s bundevom i prigodno ih ukrasimo i pijuckamo crveno vino da lakše zaspimo od horora. 😀

  Ljubav 3D – Cineplexx Centar Kaptol

 11. Sjećam se kao dijete, bila sam bolesna s temperaturom a dan prije smo pripremili bundeve i kostime. Ja sam trebala biti princeza, a moj Tata princ. Imala sam šest godina. Sva bolesna i nikakva, odustala sam od kostima, ušuškala se u pidžamu i neutješno plakala. Tata je našao staru plahtu koju je izrezao kao doktorsku kutu, mene zagrnuo sa tri dekice, šlapice na noge, kapu na glavu i pravac kod bake na vrata. Danas gledam tu fotografiju i eto, voljela bih da je još tu. Zato ću zauvijek imati uspomene.
  Možda i ja odvedem svoje maleno na Hotel Transilvanija 2 🙂

 12. Najluđi kostim – Odbjegla nevjesta u sestrinoj vjenčanici
  Hotel Transylvania 2

 13. Najbolja i najzabavnija noć vještica bila je ona prošlogodišnja! Suprug je podlegao mojim molbama i obukao je poderane najlonke, plavu kutu koju mu je posudila spremačica u uredu, na glavu je stavio staru maramu a u rukama je nosio staru ofucanu metlu. To je bio prizor koji mi i danas navlači suze na oči!
  Hotel Transilvanija

 14. Vještica s zubalom od bake na metli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top