Znate li....
Početna / Događanja / Ideja za odmor: Villa Krolo

Ideja za odmor: Villa Krolo

Posjetili smo raj na zemlji – Villu Krolo u Trilju – nedaleko od Splita, u blizini rijeke Cetine, smjestila se Villa Krolo. Ova oaza mira spoj je rustikalnog i luksuznog te sadrži sve potrebno za kompletan odmor u samom srcu Dalmatinske zagore.


Blizina popularnih turističkih destinacija Dalmacije, a u isto vrijeme skrovitost Ville Krolo, čine ju savršenim odabirom za odmor. Mediteranska klima, žubor potoka, zvuk cvrčaka, domaće vino i autohtoni ugođaj Vas čekaju. Velika okućnica opremljena je kaminom, sjenicom i bazenom. Za ljubitelje aktivnog odmora, Villa nudi košarkaški teren i zog za balote. Kada vrijeme ne dopušta uživanje u vanjskim aktivnostima, selimo se u unutrašnjost Ville. 
U prizemlju se nalazi dnevni boravak s kaminom, sauna, jacuzzi, teretana, zaseban toalet te bogato opremljena kuhinja i blagovaonica. Unutarnje stube vode na gornji kat vile čiji ostakljeni dnevni boravak pruža pogled na vinograd obitelji Krolo. 
Osim dnevnog boravka, gornji kat čine i četiri sobe. Opremljene su bračnim krevetom, televizijom i kupaonicom sa walk-in tuš kabinom. Sobe su klimatizirane i svaka pruža idiličan pogled na selo Strmendolac. Villa sadrži i besplatan parking i garažu, a od ostalih sadržaja nudi Wi-Fi, telefon, satelitsku televiziju, HBO i Netflix.

Link za booking:

https://krolo-villa.com/hr

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top