Ponedjeljak , 2 listopad 2023
Savjet:
Hvaljeni album “Right Place & Right Time” Barbare Munjas od danas je u prodaji!

Hvaljeni album “Right Place & Right Time” Barbare Munjas od danas je u prodaji!

Debitantski album Barbare Munjas “Right Place & Right Time” nakon manje od mjesec dana od izlaska prikupio je samo odlične kritike, a od danas je u prodaji CD.

 “Ovaj album je diskografsko ostvarenje koje puno znači za hrvatsku glazbenu scenu jer dokazuje da imamo izuzetno talentirane autorice i pjevačice kakva je upravo Barbara Munjas.” Dubravko Jagatić (Nacional.hr)

Promišljeno i majstorski zaokružen album izlog je mnogih sastojaka koje je Munjas do sada pratkicirala.” Hrvoje Horvat (Večernji list)

Barbara se potvrdila kao sjajna kantautorica s vizijom i razlogom za pjesmu. K tome i istančanog ukusa u odabiru sjajnih glazbenika koji su dali svoj pečat albumu te producenata. Posebice sveprisutnog Alena Bernobića koji je vrhunski odradio posao.” Zlatko Gall (Mixer.hr)

Barbara Munjas dala nam je škrinjicu punu blaga koja je stvorena za umirujuće trenutke. Kroz pjesme je autorica ispričala priču, a svaki nas komadić albuma naginje na daljnju zainteresiranost za djelo.” Tena Vizinger (Muzika.hr)

Right Place & Right Time” album je tvrdoglavim i drskim autorskim rukopisom ispunjen notes – šarolik, ali ne i neuredan; nepredvidljiv, ali ne i napadan; kaloričan, ali ne i prezasićen; prije razigran nego eklektičan. Pretenciozan taman toliko da bude izazovan i zabavan taman toliko da zapravo bude iznad svega sjajan (indie)pop album.” Toni Matošin (SoundGuardian)

 Na “Right Place & Right Time” nalazi se deset pjesama, svojevrsnih fragmenata jednog perioda kojI za Barbaru simbolizira putovanje kroz sazrijevanje i osobnu evoluciju,:
 
Nakon što je sve zgotovljeno shvaćam da je ovaj album zapravo bio put traganja, i pritom ne mislim samo na traganje u glazbenom smislu, već traganje na nekoj osobnoj, ljudskoj razini. Izlučena je jedna faza propitkivanja, period sazrijevanja i evolucija razmišljanja. Prikupljeni su fragmenti jednog perioda i stavljeni da zajedno tvore ovu cjelinu, priču jednog razdoblja kroz 10 pjesama koja ovu zbirku čini pečatom jednog vremena.”, ispričala je Barbara.

 
Foto by Ira & John
Na albumu se nalaze i singlovi kojima je Barbara već osvojila publiku i kritiku, a riječ je o pjesmama “Gone Back”, “Like i Wanted”, “I Will Be Standing”:

“Ovaj album je svojevrsno putovanje od zauzimanja stava sa “I will be standing”, odlučnosti da se prođe kroz sve nedaće i ljepote puta te stigne na pravo mjesto u pravo vrijeme. “, otkrila je Barbara.

Album “Right Place & Right Time” dostupan je na svim streaming servisma, a od danas je u prodaji i CD po cijeni od 99,0 kn koji je dostupan u Aquarius Music Shopu, svim boljim glazbenim prodavaonicama i online na www.cedeterija.com.

Barbaru očekuje i dinamična koncertna sezona, uskoro stižu i novi datumi, a trenutno potvrđeni su:

21.04. Impulse festival, Rijeka
30.04. Prvomajski inkubator, Krk
10.06. Indirekt, Umag
16.07.Savudrija – TBA

 

 

O nama Snjezana Zupanovic

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top