Savjet:
Hrvatske odbojkaške reprezentacije pobjedama startale na Mediteranskim igrama

Hrvatske odbojkaške reprezentacije pobjedama startale na Mediteranskim igrama

ŽENE POBIJEDILE FRANCUSKU, MUŠKA REPREZNETACIJA ŠPANJOLSKU

Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija pobijedila je Francusku u prvoj utakmici u skupini A na Mediteranskim igrama rezultatom 3:2 (25:23, 19:25, 25:19, 21:25, 15:10).

„Probili smo led, dobili smo utakmicu s 3:2. Sretni smo zbog rezultata, sigurno da igra nije onakva kakvom smo je htjeli. Imalo smo velike oscilacije i pogreške koje smo davali protivnicima. No, uz sve uvjete koji su nas ovdje dočekali važno je da smo pobijedili. Spremnije i odlučnije ćemo ići u drugu utakmicu protiv Srbije. Vjerujem da ćemo se pokazati još boljima!“ – izjavila je Božana Butigan.

Hrvatska iduću utakmicu igra protiv Srbije u utorak. Za Hrvatsku žensku reprezentaciju na MI igraju: Lea Deak, Klara Perić, Nikolina Božičević, Izabela Štimac, Mika Grbavica, Laura Miloš, Josipa Marković, Natalia Tomić, Martina Šamadan, Božana Butigan, Astrid Popić i Beta Dumančić. I tehničke uvjete

„Svjesni smo da se nismo pokazali u najboljem svjetlu. Bilo je tu dosta grešaka i padova u koncentraciji. No, trebalo nam je vremena da se adaptiramo na teren i tehničke uvjete zbog kojih je utakmica bila jako spora. Pripremamo se za Srbiju i nadamo se pobjedi!“ – zaključila je Josipa Marković.

Naša ženska reprezentacija, nakon Mediteranskih igara, u Zadru je domaćin FIVB Challenger Cupu koji se na zadarskom Višnjiku igra od 28. – 31. srpnja.

Hrvatska muška reprezentacija u grupi B je pobijedila Španjolsku rezultatom 3:1 (27:25, 25:23, 22:25, 28:26). Sutra igramo protiv Srbije, dok nas utakmica protiv Tunisa očekuje u utorak.

„Treća utakmica protiv Španjolske u tri tjedna i treća naša pobjeda. Nije bilo nimalo lako, utakmica je bila puna uspona i padova. Veseli me karakter ekipe, budući da smo nastupili u izmijenjenom sastavu zbog nekoliko povreda u ekipi. Sutra i prekosutra dvije nove utakmice i dva nova izazova, jurišamo na četvrtfinale!“ – izjavio je Kruno Nikačević.

Hrvatska muška reprezentacija je u sastavu: Bernard Bakonji, Petar Višić, Ivan Mihalj, Kruno Nikačević, Stipe Perić, Petar Đirlić, Tomislav Mitrašinović, Hrvoje Pervan, Marko Sedlaček, Filip Šestan, Tino Hanžić i Ivan Zeljković.

selectpr.hr

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top