Znate li....
Početna / Horoskop za lipanj, 2014

Horoskop za lipanj, 2014

OVAN

Poslovna dinamika nameće nove dileme u odnosu sa suradnicima, okolina Vam daje do znanja da ne odobrava uvijek Vaše stavove ili ponašanje. Ipak, strategija koju povodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u financijskom smislu ili u pravcu profesionalnog usavršavanja. Preostaje Vam da unaprijedite svoju popularnost u poslovnom okruženju. Nema potrebe da zaoštravate odnos sa osobom koja ima veliki utjecaj na Vašu okolinu. U periodu od 09. lipnja, očekuje Vas niz korisnih susreta koji nagovještavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite. Ovo je povoljan period za javni nastup, za testiranje i provjeru praktičnog znanja ili profesionalnih sposobnosti. Investirajte svoje znanje i mogućnosti u perspektivni posao. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, ali riješili ste da preuzmete stvari u svoje ruke. Zbog brojnih susreta ili dinamičnih događaja koji Vas prate u društvenom životu, djelujete atraktivno i privlačno na osobe u svom okruženju. Međutim, povremeno ne možete kontrolirati svoje strasti ili zanos koji osjećate prema bliskoj osobi, a to može reflektirati u kontrastima. Ponekad spontanost u izražavanju osjećanja predstavlja najbolji odgovor. Važno je da usrećite svog partnera ili da osjećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ljubav ili osjećaji daju najjaču snagu, ako ih pravilno usmjeravate. Nema razloga novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osjećanja.

BIK

Djelujete odlučno u svojim namjerama i možete ostaviti dobar utisak u susretu sa suradnicima. Okolnosti su na Vašoj strani i do izražaja dolaze Vaše pregovaračke ili praktične sposobnosti. Važno je da u odlučujućem momentu pravilno dozirate svoju prednost u odnosu na poslovne konkurente. Povremeno Vašu pažnju zaokupljaju poslovi koji podrazumijevaju određeni stupanj rizika ili »lidersku ulogu«. U periodu oko 17. lipnja, moguća je prolazna financijska »kriza«, što će Vas dodatno motivirati da prihvatite neke dopunske poslove. Krajem mjeseca, očekuje Vas dobra prilika da udvostručite svoju zaradu. Nema razloga za lažnu skromnost ili za profesionalnu nesigurnost, pokažite da posjedujete široko znanje i dobru vještinu. Povremeno kao da Vam nedostaje nečije emotivno razumijevanje, imate osjećaj da se polako udaljavate od jedne drage osobe. Potrebno je da iskreno razgovarate sa svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. U ljubavi ne treba igrati »pogrešnu ulogu« zavaravajući sebe, da je moguće sve držati pod strogom kontrolom i tako se zaštititi od emotivnog razočarenja. Važno je korigirati svoje propuste, sve je moguće ispraviti i uljepšati pod uvjetom da se oslonite na svoje osjećaje. Ako ste mladi ili slobodni, osjećate emotivnu nesigurnost i Vašu pažnju često privlače osobe različitih profila. Tek kada shvatite svoje emotivne zablude, možete napraviti dobar izbor. Na sreću Vaši »ljubavni snovi« i planovi mogu se ostvariti.

BLIZANCI

Pred suradnicima djelujete vrlo zahtjevno, često se nalazite u dobroj poziciji kada se odlučuje o širim poslovnim interesima. Budući da ste Vi osoba koja vodi računa o svom profesionalnom usavršavanju i materijalnim interesima, teško se možete pomiriti sa situacijom da netko ograničava Vaše zahtjeve. Imponira Vam posao u kojem do izražaja dolaze Vaše praktične sposobnosti i efikasnost. U periodu do 19. lipnja, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze ili da podmirite neka financijska dugovanja. Krajem mjeseca obratite pažnju na svoj poslovni imidž, stil izražavanja ili javni nastup. Većinu poslovnih ciljeva uspješno možete da ostvarite zahvaljujući dobroj suradnji kroz različite kontakte. Nalazite se u sjajnoj formi i stalo Vam je da se predstavite u skoro savršenom svijetlu pred osobom koja Vam se dopada. Djelujete snalažljivo ili zavodljivo u različitim susretima i znate šarmirati svoju okolinu. Ljubavnu sreću je moguće ostvariti uz odgovarajućeg ili očaravajućeg partnera. Atmosfera ljubavi, pozitivnih emocija i bliski kontakti, imaju posebnu čar koja Vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se »ljubavne kockice« slože u romantičnu sliku. Pasat će Vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti. Ako ste mladi ili slobodni, čekaju Vam zanimljivi kontakti. Zablistat ćete u ljubavnoj romansi, priželjkujete vezu s jednom zanimljivom i nesvakidašnjom osobom.

RAK
Pažljivo analizirate različite prilike na poslovnoj sceni i ne želite se pomiriti s nekim prosječnim standardima koji vladaju u Vašoj okolini. Tražite efikasniji model poslovanja kako biste unaprijedili svoju poziciju, ali postoje situacije koje zahtijevaju širi dogovor ili kompromis. Suradnici Vam zamjeraju da olako prelazite preko određenih ponuda ili da se previše pouzdate u osobne procjene, ne uvažavajući nečije mišljenje. U periodu od 18. lipnja, pojačajte inicijativu kako biste riješili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja. Uspješne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Eksperimente možete primjenjivati samo u provjerenim situacijama, koje ne prekoračuju Vaše dosadašnje znanje ili iskustvo. Krajem mjeseca, očekuju Vas značajne promjene. U skladu sa raspoloženjem djelujete zanosno i vodite aktivan društveni život, često se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobične emotivne kontakte. Ipak, Vaše emotivno interesiranje za određenu osobu nije uvijek i trajnog karaktera. Nema potrebe da igrate »pogrešnu ulogu«, jer loši potezi mogu da Vam iskompliciraju ljubavni život. Ako priželjkujete strasnu avanturu, onda Vas ništa neće spriječiti da ostvarite svoje »tajne namjere«. Imponira Vam saznanje da pobuđujete pažnju i da ostavljate veliki utisak na okolinu. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi susreti.

LAV
Zahvaljujući dobrim strategijama možete privući pažnju suradnika ili partnera i istaknuti svoje sposobnosti, tako da Vam često pripada neka zapažena uloga u poslovnom dogovaranju. Suradnici uvažavaju Vaš uspjeh, što Vam dodatno omogućava šire kontakte ili veću slobodu poslovnog izražavanja. Važno je da napravite dobar izbor. Nakon test situacija, očekuje Vas ubrzano napredovanje. Potrebno je da svoju elokvenciju podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne rezultate. U financijskom smislu nalazite se u poziciji da uvećate svoju zaradu i da riješite neka imovinska pitanja. U periodu od 17. lipnja, obratite pažnju na mogućnost osobnog usavršavanja, na javne nastupe, profesionalno napredovanje ili na udruživanje poslovnih interesa. U skladu sa svojom prirodom povremeno imate velika emotivna očekivanja. Čini Vam se da partner nema uvijek dovoljno razumijevanja za Vaše potrebe, te neki učestali konflikti dodatno utječu na Vaše mrzovoljno raspoloženje. Skloni ste iznenadnim izljevima ljutnje, na takav se način pokušavate osloboditi od negativne tenzije.

DJEVICA
Ozbiljno razmišljate o primjeni nekih suvremenijih modela u poslovanju i djelujete vrlo ambiciozno pred svojim suradnicima. Prednost dajete poslovima koji donose praktične rezultate. Imate dovoljno energije i želite poboljšati svoj materijalni status. Različite ponude i događaje procjenjujete na osnovu kriterija vrijednosti. Taktika koju primjenjujete predstavlja mudriji obrazac poslovnog ponašanja. U periodu od 18. lipnja, očekuje Vas napredovanje na poslovnoj ljestvici, netko će nagraditi Vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Važno je da ističete nove poslovne kontakte i da udružite svoje interese sa suradnicima koji imaju slične ideje i ciljeve. Izbjegavajte konfliktne situacije s bliskom osobom, kako biste očuvali dragocjenu energiju i psihološku ravnotežu. Ljubavni nesporazumi koji uzburkavaju Vaš partnerski odnos nisu porazni, ali zahtijevaju veliko strpljenje i zajedničko uvažavanje.

VAGA
Uz ideje koje imate stalo Vam je da se nametnete pred utjecajnim suradnicima ili prilikom donošenja važnih odluka. Aktivno sudjelujete u novim događajima i težite ka profesionalnom usavršavanju, ali Vaše poslovno-financijske mogućnosti u velikoj mjeri ovise od situacije koju diktiraju Vaši suradnici ili nadređeni. Važno je da pravilno dozirate svoje zahtjeve u skladu sa zajedničkim interesima. Efikasnost u poslovnim kontaktima ili snalažljivost u djelovanju, potencijalno predstavlja Vaš glavni adut. U periodu od 19. lipnja, očekuju Vas uspješni rezultati na različitim stranama, napredovanje na profesionalnoj ljestvici i nove mogućnosti. Potrudite se da proširite svoje vidike. Partner ne može da odoljeti pred Vašom pojavom i šarmom. Djelujete vrlo zavodljivo u situacijama kada jasno izražavate svoje iskrene osjećaje. Ljubav ima najjaču snagu, ali nju treba pokrenuti razmjenom osjećaja.

ŠKORPION

Imate osjećaj da se nalazite u delikatnoj situaciji, jer čini Vam se da trpite zbog sukoba oko poslovnih interesa. Na sreću to je prolazna faza, nemojte gubiti samopouzdanje i kontrolu nad važnim događajima. U periodu od 04. lipnja, nova poslovna strategija može Vam osigurati bolje uvjete i pozitivne rezultate. Bez obzira na različita mišljenja i poslovne prioritete, sačuvajte dobar suradnički odnos. Izbjegavajte odmjeravanje sposobnosti u odnosu sa suradnicima. Krajem mjeseca, prihvatite aktivnu ulogu na različitim stranama i mogućnost poslovnog udruživanja. Obratite pažnju na neke korisne susrete i prilagodite svoje stavove u pravcu koji će Vam donijeti konkretne rezultate. Ako ste mladi ili slobodni, igra zavođenja može Vas inspirirati na novo zadovoljstvo. Ljubavna romansa treba pažljivo rasti, a bez iskrenosti ona gubi svoju pravu vrijednost i značenje. Krajem mjeseca, očekuje Vas novi uspon i »ljubavni procvat«.

STRIJELAC

Nalazite se u kreativnoj fazi i važno je da jasno definirate svoje poslovne ciljeve u dogovoru s pouzdanim suradnicima. Pažljivo provjeravajte nove informacije na poslovnoj sceni kako biste ostvarili svoje dugoročnije interese. Novu priliku i poslovne kontakte treba promatrati u dugoročnijoj perspektivi. U periodu od 07. lipnja, potrudite se završiti sve važnije poslove koji će Vam osigurati bolji društveni status ili različite olakšice. U rasvjetljavanju ljubavnih dilema, važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihološku ravnotežu. Sve se dobro rješava, po principu dogovora i uz zajedničku emociju. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću i osobu do koje Vam je stalo. Ako ste mladi ili slobodni, česti ljubavni susreti i kontakti više djeluju kao »zamjena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog uz zajedničko zadovoljstvo.

JARAC
trebali bi osmisliti bolji profesionalni pristup, koji će Vam omogućiti da opravdano nametnete svoju ulogu u društvu suradnika. Uz probrane diplomatske manire pokušavate forsirati događaje u kojima se rješavaju važni poslovno-financijski interesi. Od 08. lipnja, očekuju Vas pozitivne promjene i mogućnost za profesionalnim usavršavanjem, potencirajte i kontakte s inozemstvom. Neka drugi prate ili kopiraju Vaš poslovni stil. Osjećate emotivno previranje, tako da često mijenjate svoje raspoloženje ili odluke. Umjerenost u izražavanju osjećaja predstavlja veliku vrlinu, ponekad svaku odluku treba dobro osmisliti. Važno je da usrećite svog partnera ili da osjećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ako ste mladi ili slobodni ljubavne avanture više djeluju kratkoročno, kao zamjena za neke neispunjene želje. Uživajte u ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osjećaja. Ljubavna sreća je moguća i dostižna.

VODENJAK

Potičite kod sebe kreativnu radoznalost i samopouzdanje, kao dodatne sposobnosti za ubrzanim profesionalnim napredovanjem. Potrebno je proširiti svoje vidike i prilagođavati se na različite uvjete poslovanja. Nakon velikog zalaganja uslijedit će i pozitivni rezultati. Sa ponosom i bez lažne skromnosti možete obilježiti svoj profesionalni uspjeh. U periodu od 11. lipnja, očekuje Vas dobra prilika za profesionalnim usavršavanjem. Sačuvajte optimističnost kako biste na efikasniji način ostvarili svoje poslovne interese. Ukoliko postoji dobra prilika, prihvatite novu ljubavnu romansu. Ako ste mladi ili slobodni potencirajte stil zavođenja i osvajanja, ali sačuvajte i dobru mjeru ukusa u svakom pogledu. Korektno ispoštujte nečije osjećaje, ne zanosite se previše prolaznim strastima.

RIBE

Djelujete vrlo ambiciozno sa idejama koje imate i zahtjevno pred suradnicima. U želji da ostvarite uspješne rezultate spremni ste prekoračiti neke utvrđene standarde u poslovnom izražavanju. Imate dovoljno energije i nalazite se u kreativnoj fazi, stalo Vam je da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju neophodno Vam je dosta strpljenja ili mudrosti, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Očekuju Vas uspješni rezultati na različitim stranama u periodu od 08. lipnja. Ponekad Vam se u emotivnom zanosu čini da je sve moguće ili lako. Vaš ljubavni stil ili sposobnost zavođenja djeluju vrlo efikasno. Godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju pobuđujete u društvu. Svjesni ste svojih kvaliteta i da privlačite različite poglede ili komentare.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top