Srijeda , 6 prosinac 2023
Savjet:
Hippy Garden predstavio “Resort collection”

Hippy Garden predstavio “Resort collection”

Lepršavi, eterični i prozračni ljetni komadi jednog od najpoznatijih hrvatskih modnih brandova Hippy Garden predstavljeni u Falkensteinerovom najluksuznijem hotelu u Punta Skali kraj Zadra

hippy 

Punta Skala, 10. lipnja 2014. – Prozračni kombinezoni, lepršavi i dekadentni kaftani, čipka i eterično bijela boja, haljine koje prizivaju ljetno ozračje na luksuznoj jahti ili mondenim plažama dizajnerskih hotela – upravo ove značajke krase “New resort collection” inovativnog modnog branda Hippy Garden na čelu s dizajnericom Đurđicom Vorkapić.

“Falkensteiner Hotel & Spa Iadera oduševljava svojom arhitekturom i sofisticinarnim dizajnom savršeno uklopljenim u prirodne ljepote Punta Skale. Stoga se ova ljetna “Resort kolekcija” odlično uklopila u ovu priču – modeli su se uklopili u ambijent kao dio prostora,” rekla je Đurđica Vorkapić.

Hippy Garden na samom je vrhu hrvatske mode. Dizajnerica Đurđica Vorkapić aktivna je dugi niz godina i njezin visoko kvalitetni i pomno promišljeni dizajn ostvario je sjajne rezultate ne samo u Hrvatskoj nego i u inozemstvu. Precizan koncept njezina modnog svijeta  pretvara se u ženstvenu siluetu nesputanih pokreta s novim pristupom ženstvenosti, uvijek na izuzetno originalan i inovativan način.

Hotel & Spa Iadera član je prestižne grupacije „Leading Hotels of the World“, a njegov Acquapura Spa, jedini u Hrvatskoj, dio je elitnog društva „Leading Spas of the World“. Za vrhunski lifestyle dizajn pobrinuli su se svjetski priznati arhitekti Boris Podrecca i Mattheo Thun koji su inspirirani dubokim plavetnilom Jadrana ujedinili jasne, suzdržane linije s mediteranskim bojama, stvarajući elegantno ozračje i otmjen ambijent.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top