Srijeda , 6 prosinac 2023
Savjet:
“Hippy Garden” –ekskluzivna kolekcija “Zorke”

“Hippy Garden” –ekskluzivna kolekcija “Zorke”

Kolekcija unikatnih haljina izrađena je prema visokim postulatima mode njegujući autorsko definiranje volumena s tipičnim elementima po kojima je brend prepoznatljiv već dugi niz godina.
Linije su nježne i fluidne a silueta je profinjena i vrlo elegantna.Tijelo nije u potpunosti pokriveno već je stvorena ravnoteža s ubačenim transparentnim dijelovima visoko vrijedne svilene Chantilly čipke. Promišljanjem o vjenčanici kao ikoni ljubavi, dizajnerica Đurđica Vorkapić naglasila je autorskim pristupom romantičan moment dodavši ženstvenim modelima već poznat prednacrt Hippy Garden žene .
Slaveći senzualnost modeli vjenčanica prate liniju tijela ili su pak raskošno formirani u struku.
Svilene materijale u baznim tonovima šampanjca, svjetlo sive i puderasto bijele boje savršeno su ukomponirani sa besprijekorno čistim kristalima.
Takvom jasnom vizijom na posve moderan i sofisticiran način „Hippy Garden Bridal Couture“ stvorio je moćnu princezu nazvaši je „Zorke“, asocirajući se na ranojutarnje vile zore.

Za fotografiju je zaslužan Šime Eškinja, a naslovno lice kampanje je Lidija Lešić – model iz agencije Talia model. Šminku potpisuje Marija Butković, a frizuru studio Evelin, dok je za styling odgovoran Hippy Garden tim. Snimanje je realizirano na bajkovitim šumskim proplancima Krašića vlasništvo obitelji Medven.

hippy

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top