Savjet:
Obitelj.hr i Lisinski vas daruju!

Obitelj.hr i Lisinski vas daruju!

VELIKI KONCERT HARIJA RONČEVIĆA U LISINSKOM

Hari Rončević, splitski glazbenik koji ove godine slavi 20 godina uspješnog glazbenog djelovanja, održat će veliki koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, u ponedjeljak, 9. prosinca u 20 sati.

Popularni kantautor, njegov stalni bend i gudački ansambl predstavit će publici pjesme s aktualnog albuma “Di god da pođen” koji je za Croatia Records objavljen u svibnju ove godine, a s kojeg su publici dobro poznati singlovi “Kad me tu ne bude”, “Odavno znam da je kraj”, “Još te uvijek osjećam u sebi”, “Ponovo znam” te istoimeni “Di god da pođen”, no na koncertnoj svečanosti u Lisinskom neće izostati i izvedbe Harijevih najvećih hitova poput “Kada jednom ovom zafalin se tilu”, “Još ne znam kud s tobom”, “Moje si more” i druge, koje čine njegov standardni koncertni repertoar.

hari

Podsjetimo, Hari se prvi puta široj publici predstavio 1993. godine s pjesmom “Buntovnik s razlogom”, a prvi veliki uspjeh donijela mu je pjesma “Getanin” s kojom je osvojio prvu nagradu ocjenjivačkog suda na Melodijama Hrvatskog Jadrana 1994. godine.

 

 IGRA DARIVANJA

Obitelj.hr i Lisinski daruju 1×2 ulaznice za koncert Harija Rončevića koji će se održati 09.prosinca u 20h u  Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Sve što vi morate napraviti je napisati koja vam je najdraža pjesma Harija Rončevića i zašto?! Budite nam kreativni, a mi ćemo vas znati nagraditi 🙂

Dvije ulaznice za koncert osvaja Dunja! Bravo i dobar provod želimo! Molimo samo da nam dojavite podatke ( ime, prezime i kontakt broj telefona ) na mail iva.koren@obitelj.hr najkasnije do 20 sati danas!

 

 

 

O nama Obitelj.hr

6 komentara

 1. Mogu etape života opisati Harijevim pjesmama . Di god da pođem , Još neznam kud s tobom i Odavno znam da je kraj su obilježile moje tužnije razdoblje. Danas zato mogu sretna pjevat Kad bi se moga rodit i Kad srce pronađe put, a taj prijelaz definitivno najbolje opisuje pjesma Ponovo znam ” .

 2. Budući da sam za Harija čula kad je izišla pjesma Getanin, neka ta ostane kao najbolja . Tada sam bila još tinejđerka, i sjećam se dobro pjesme s radija kod bake na selu, u jednoj maloj seoskoj trgovini, koja me na prvu osvojila. Tada sam se raspitala i o pjevaču , i od tada do danas pratim njegov rad . Hari nikad ne razočara pjesmom, tekstovi i glazba svake pjesme toliko su moćni, puni stvarnosti i emocija, da je pravo čudo kako taj pjevač nije eksponiraniji , jer Hari to svakako zaslužuje.

 3. Aj ća, volin te! Ja obožavam sve njegove pjesme pa tako i ovu, prvenstveno zato što je vesela. To su riječi koje kažem svom mužu svaki put kad ide na put! Željela bih ove karte jer je moj muž veliki ljubitelj Haria pa bih stvarno voljela odvesti ga na koncert. Jedna anegdota da vidite kakav je obožavatelj… jednom smo išli na Sljeme se skijati i kraj auta skužili Haria kako već kreće prema skijalištu. Muž je brzo našao njegov CD i omot i onako u pancericama potrčao da mu da autogram. Bio je baš sladak tad 🙂

 4. Moja najdraža pjesma je Moje si more. Moj dečko je pomorac i često ga nema, a ova pjesma me podsjeća na njega. Budući da je doma ovaj mjesec, voljela bih da odemo na koncert zajedno.

 5. Pozdrav,
  Moja supruga je veliki ljubitelj pjevača popust Harija (Oliver, klape,…). Obećao sam je voditi na koncert od Olivera, ali kako su se karte rasprodale, i ja sam je malo razočarao.
  Sad kad bi je odveo na koncert od Harija – mislim da sreći ne bi bilo kraja.
  Najdraža pjesma mi je Još te uvijek osjećam u sebi, jer su riječi moćne kao i onaj lagani rokerski zvuk kod refrena.
  … želim da se budiš i liježeš sam….. znam gdje ti je mjesto i gdje pripadaš, a znaš i ti, tko tebi pripada…
  A moja najdraža i jedina supruga zna da pripadamo jedno drugome zauvijek!

 6. Meni najdraža Harijeva pjesma je “I sve dok dišen”. Ova ljubavna pjesma podsjeća me na razdoblje studiranja i intenzivnog druženja uz dalmatinske pjesme, među kojima je neizostavan bio Hari. U to vrijeme upoznala sam supruga tako me njegova “I sve dok dišen” podsjeća me na naše prve zaljubljene trenutke…bilo bi lijepo prisjetiti se tog vremena uz Harija.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top