Znate li....
Početna / Igre darivanja / Halloween party!

Halloween party!

Znamo da se još malo približava Noć vještica ili još popularnije Halloween. Svi oni koji te večeri priređuju party, zasigurno žele da sve bude tip top. Vjerujemo da imate razne kreativne ideje kako urediti prostor, od mreža, pauka pa sve do raznih oblika bundeva. No dajte da vam mi ipak malo pomognemo.

Ja osobno nekako obožavam taj dan i volim pozitivno šokirati goste luckastim ambijentom. Naravno, ne budite ludi da sve radite sami, kod nas svatko ima svoju ulogu tako da zadužite sve koji će prisustvovati da vam pomognu osmisliti najluđi Halloween. Za pripremu vam ne treba previše vremena , dovoljno je da barem dan ranije izrežete bundeve kako biste imali vremena i za uređivanje i pečenje raznih paukovih torti i kolačića.

Samo za vas, pripremili smo fotografije bundeva s raznim izrezanim oblicima te se nadamo da će vam se koja i svidjeti.

Isto tako, odlučila sam s vama podijeliti nekoliko fotografija prostora koji sam uz svoje vjerne prijatelje uredila i neodoljivu čokoladnu tortu za koju ne mogu reći da sam je ispekla, ali vjerujem da bi je svatko probao.

halloween1

Nadamo se da će svatko od vas nabaviti i neki svoj Halloween kostimčić jer ipak bez toga party ne bi bio potpun. I nemojte se brinuti ako vam oblik bundeve ne bude baš onakav kakvog ste ga zamislili, al najvažnije od svega je to da se dobro zabavite. I ništa drugo. Uostalom, ako izrežete neki čudnovati oblik, barem će se svi dobro nasmijati, a i znate ono, čim strašnije, to bolje.

halloween2

IGRA DARIVANJA

Eto, malo sam razmišljala kako potaknuti i ostale ljude da se bace na posao pa sam odlučila osmisliti igru darivanja u kojoj ćemo dva najbolja kreativca nagraditi. Vaš zadatak je da nam prije svog legendarnog i scary partyja na Facebook pošaljete slikicu (možete sebe ili goste u kostimima, bundeve, kolačiće ili već nešto drugo) koju ćemo mi nagraditi. Nagrada neka bude iznenađenje, a mi vam samo poručujemo kako očekujemo da nas ostavite bez daha i nadmašite naše dekoracije.

Od svih pristiglih fotografija, jasno smo vidjeli da ste se trudili i da vam je bilo lijepo. Fotke možete vidjeti na Fejsu ( https://www.facebook.com/Obitelj.hr ) a našim dobitnicima nagrade poručujemo neka svoje podatke pošalju na mail iva.koren@obitelj.hr što prije. Hvala svima!

Dobitnici su: Suzana Šainovič i Lana Gugić!

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top