Nedjelja , 4 prosinac 2022
Savjet:
Gost iznenađenja na koncertu Tomislava Bralića & klape Intrade

Gost iznenađenja na koncertu Tomislava Bralića & klape Intrade

Gost iznenađenja na Gala koncertu Tomislava Bralića & klape Intrade… OLIVER DRAGOJEVIĆ !

Već osmu godinu mjesec prosinac obilježen je tradicionalnim i uvijek nestrpljivo iščekivanim koncertom jedinstvenog Tomislava Bralića i klape Intrade u Zagrebu.

Ovi popularni promotori klapske pisme uvijek su bili dobri domaćini pa su na svoje koncerte pozivali samu ‘glazbenu kremu’. Klapa se uvijek trudila dovesti svojoj vjernoj publici zanimljive goste i napraviti vrhunski spektakl o kojem će se još dugo pričati.

Tako će ove godine ugostiti VANNU, MIROSLAVA ŠKORU i OLIVERA DRAGOJEVIĆA

Od prvog koncerta gost tradicionalnih Gala koncerata Tomislava Bralića i klape Intrade je njihov prijatelj, jedan, jedini i neponovljivi OLIVER DRAGOJEVIĆ.

Budući da je Oliver imao dogovreni koncert u KD „V.Lisinski“, njegovo gostovanje nismo najavili nego samo naznačili kao „gost iznenađenja“. Nakon tri rasprodana koncerta u „Lisinskom“ Oliver će se još jednom pridružiti svojim prijateljima na pozornici Doma sportova.

Suradnja Tomislava Bralića & klape Intrade i Olivera traje još od 2002., kad su snimili i zajednički live album, a od 2006. godine zajedno nastupaju na tradicionalnim koncertima Tomislava Bralića i klape Intrade koji se održavaju svakog prosinca u Zagrebu. Oliver Dragojević i Tomislav Bralić udružili su svoje anđeoske glasove i u pjesmi ”Škrinja jubavi”.

”Škrinja jubavi“ koja je objavljena na novom albumu „Sritan čovik“, već je postala veliki hit na brojnim radio postajama i nezaobilazna je pjesma u njihovom repertoaru, a u „Domu sportova“ po prvi put bit će izvedena u živo zajedno s Oliverom!

bralic_oliver
Tomislav Bralić & klapa Intrade otišli su čak i na kraće pripreme u „Down Under“ kako bi napunili baterije za još jedan veliki glazbeni događaj. Prije tjedan dana vratili su se sa uspješne dvotjedne turneje u Australiji, u kojoj su održali čak šest rasprodanih koncerata te oduševili Australiju i najavili još jedan pohod iduće godine.

– Svugdje je poći, ali uvijek je najljepše doma doći.- Vodeći se ovom krilaticom, naši se neumorni promicatelji lijepe dalmatinske pisme uvijek s radošću vraćaju među svoju vjernu publiku u Zagreb, koji ih svake godine dočekuju s iskrenim veseljem i glasovima spremnih za snažnu pratnju.
Obećajemo Vam standardnu vrhunsku produkciju, čarobnu scenografiju, veličanstvene melodije naše svima drage klape, nekoliko ugodnih iznenađenja, a sam izbor gostiju potvrda je jednog vrhunskog glazbenog događaja, koji ne smijete propustiti, ako želite napuniti ‘baterije’ i oraspoložit dušu i srce u ove sive zimske dane.

 

VIDIMO SE 14.12.2013. u DOMU SPORTOVA !

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top