Ponedjeljak , 16 svibanj 2022
Savjet:
Goran Karan oduševio Prag

Goran Karan oduševio Prag

Odmah po predstavljanju zajedničke pjesme sa Rajkom Dujmićem – ‘Ako to je sve’, na ovogodišnjem 62. Zagrebačkom festivalu, Goran Karan zaputio se u Prag.

Nedavno se vratio iz Praga, gdje je imao zadovoljstvo održati koncert pod imenom Srce Dalmacije.

U prepunoj dvorani Gradske knjižnice, uz gitaristu Ivana Ercegovića održao je fantastičan koncert, u trajanju gotovo tri sata, a u organizaciji udruge Lastavica.

– Atmosfera je bila odlična, a gosti koncerta su bili Jasna Gospić i češka pjevačica Monika Agrami s kojima sam pjevao ‘S ponistre se vidi Šolta’, ‘Zar je voljeti grijeh’ i češko – hrvatsku kombinaciju pjesme ‘Ostani’. Pokojni autor Zdenko Runjić bi bio ponosan. – rekao je Goran Karan, koji nije krio zadovoljstvo uspjehom iz Praga.

Smješteni u Tynskoj ulici, u samom srcu Praga, Goran Karan i njegova ekipa imali su prilike upoznati grad te uživati u svemu što Prag nudi.

– U tri dan boravka u metropoli Češke, stekli smo i učvrstili prijateljstva. Dane smo provodili u društvu sa Igorom Spasovom, čija je bila ideja za koncert, bračnim parom doktora Jaganjac i brojnim dragim ljudima, koji su se gotovo natjecali u gostoljubivosti i srdačnosti. Obzirom da je sa nama na putu bio i prijatelj sa picigina Julio Žuvela, očekujemo skora sportska i zabavna  događanja na relaciji Prag – Bačvice. Idemo dalje, hvala Pragu. – dodao je Karan.

Iako presretan uspjehom iz Praga, Karana sada čeka nastavak promocije pjesme ‘Ako to je sve’, koju su mnogi sa veseljem dočekali te koja podsjeća na doba Runjića i Karanovih velikih hitova.

Goran Karan ovo Valentinovo priprema i jedan poseban koncert za sve zaljubljene – 15.02.2015., Vransko (sportska dvorana), a 06.03.2015, pridružit će se koncertu Tomislava Bralića i klape Intrade u Novom Mestu (sportska dvorana Leon Štukelj).

Goran kreće sa novim tipom koncerta popularno nazvan ‘U četiri oka’ koji će predstaviti 07.03. u Grosuplju 07.03. u Casino Kongu.

Fotografije: Tina Radnić i Igor Spasov

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top