Znate li....
Početna / Događanja / Gledajte utakmicu Hrvatska -Austrija na Nova tv

Gledajte utakmicu Hrvatska -Austrija na Nova tv

Danas u 20,45 u Osijeku na Gradskom vrtu odigrat će se utakmica Liga Nacije između Hrvatske i Austrije.Ova utakmica je uvod u pripreme za SP u Katru .Svi koji nisu imali priliku kupiti kartu,utakmicu mogu gledati na Nova TV u emisiji UEFA Liga Nacije od 20 sati.

Priopčenje /

Nova TV, najgledanija televizijska postaja u Hrvatskoj, postigla je dogovor s UEFA-om te će  i idućih šest godina prenositi utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije. Nova TV će prenositi utakmice kvalifikacija za UEFA EURO 2024, kvalifikacije za FIFA Svjetsko nogometno prvenstvo 2026, kvalifikacije za UEFA EURO 2028, kao i utakmice UEFA Lige nacija 2022, 2024 i 2026. godine. Osim toga ljubitelji nogometa u programu Nove TV moći će pratiti i sve prijateljske utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije.

Da je Nova TV na najkvalitetniji mogući način emitirala utakmice pokazuju i rezultati gledanosti. Naime, najgledaniji televizijski sadržaj  u 2021. godini bio je prijenos utakmice Hrvatska-Rusija, održane u sklopu europskih kvalifikacija za FIFA Svjetsko nogometno prvenstvo u Kataru 2022, a pratilo ju je preko milijun i 100 tisuća gledatelja, dok je prosječni udio u gledanosti iznosio 70,2%. U prosjeku od 2018. godine do danas, svaki drugi gledatelj pratio je utakmice Hrvatske reprezentacije na Novoj TV.

Ponosni smo što na Novoj TV nastavljamo prenositi najuzbudljiviji sportski sadržaj. Emitirati utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije predstavlja nam čast ali i odgovornost da gledateljima sadržaj prezentiramo na najbolji mogući način. Nova TV kao najjača multimedijalna platforma nastavlja i  u narednih šest godina kroz sinergiju televizije i digitalnih kanala kreirati dodatnu vrijednost, aktualan i atraktivan sadržaje za sve gledatelje reprezentacije.”, izjavio je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

Uz sportsku redakciju Nove TV koju čine novinari s bogatim iskustvom u izvještavanju s velikih sportskih događanja, komentatori u studiju bit će renomirani nogometni profesionalci Robert Jarni i Aljoša Vojnović. Urednik projekta je Saša Lugonjić.

Interes koji u najširoj javnosti izazivaju nastupi Vatrenih neusporediv je s bilo čim drugim i samim time raditi na projektu reprezentacije najveći je mogući izazov u našem poslu.

Svi skupa smo iznimno sretni i motivirani zbog produžetka ugovora koji znači da će svjetski doprvaci biti u programu i u idućem periodu. Početak novog ciklusa bit će iznimno sadržajan, jer nas u samo 10 dana lipnja čekaju čak 4 utakmice UEFA Lige nacija. Najprije domaćinstva Austriji i Francuskoj, pa odlazak u goste Dancima i Francuzima. U rujnu su pred nama preostale dvije utakmice UEFA Lige nacija, a odluči li se Zlatko Dalić na prijateljsku utakmicu uoči samog početka FIFA Svjetskog prvenstva 2022. u Kataru i nju će gledatelji moći pratiti u našem programu.”, rekao je urednik projekta Saša Lugonjić.

Za novi, šestogodišnji ciklus reprezentativnih aktivnosti sportska redakcija Nove TV priprema i niz sadržajnih i grafičkih novosti u emisijama kao i u samom prijenosu utakmica.  Kao i dosada sve će biti popraćeno dinamičnim prikazom s najnovijom tehnologijom koju priprema višestruko nagrađivani tim produkcijske grafike Nove TV.

Kvalitetna priprema i tim ono su što čine uspjeh projekta. Kada je čovjek dio ekipe satkane od vrhunskih profesionalaca onda i zahtjevni projekti poput prijenosa utakmica hrvatske nogometne reprezentacije nisu zahtjevni, dapače. Ono pak što produkciju utakmica Hrvatske nogometne reprezentacije čini drugačijima, posebnima je dodatni nacionalni naboj, ponos i emocije koje odlaze u neslućene ili možda bolje rečeno nemjerljive visine, nebitno radi li se o sreći ili tuzi. To sve je toliko prisutno u okruženju stadiona da ne možeš ostati hladan bez obzira koliko se trudiš biti hladan profesionalac. Ponosan sam što imam priliku biti dio ove cijele priče i to me čini sretnim, kako profesionalno tako i ljudski, navijački.”, rekao je glavni producent informativnog programa Nove TV Antonio Blašković, koji vodi produkciju projekta.

U proteklom ciklusu osim utakmica gledatelji su imali priliku pratiti i studijske emisije, reportaže,  javljanja uživo, atraktivne taktičke analize zahvaljujući najmodernijoj tehnologiji proširene stvarnosti. Uz to, gledatelji će i dalje moći pratiti maštovite, duhovite i edukativne reportaže kreativnog dvojca Vlade Bobana i Stipe Antonijevića koji su polučile veliki uspjeh.

Najvjerodostojniji i najkvalitetniji sportski program, osim na malim ekranima, kao i do sada moći će se pratiti putem digitalnih kanala. Najnovije vijesti, rezultati, komentari, analize, praćenje utakmice iz minute u minutu, ali i najatraktivniji video sadržaj s utakmica bit će ekskluzivno dostupan na portalu Gol.hr i društvenim mrežama Nove TV.

NOVA TV

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top