Breaking News
Početna / Događanja / Glamurozni vremeplov kroz plesnu povijest ove nedjelje u showu ”Ples sa zvijezdama”

Glamurozni vremeplov kroz plesnu povijest ove nedjelje u showu ”Ples sa zvijezdama”

Od početka vremena, preko kraljevskih dvorova i raskošnih balova, pa sve do disko klubova, ples je oduvijek bio umjetnost pokreta i omiljena zabava. Ove nedjelje natjecatelji ”Plesa sa zvijezdama” provest će nas glazbenim vremeplovom kroz plesnu povijest.

Valcerom će nas tako neki kandidati odvesti u daleku 1890. godinu, a bit će zanimljivo vidjeti i tko će nas sve vratiti u 1920. kada se najviše plesao charleston. Quickstepom ćemo otploviti u tridesete godine, lyrical nas vodi u četrdesete, a jiveom ćemo se vratiti u pedesete godine prošlog stoljeća. Cha cha cha je plesni stil za plesne parove koji će nas podsjetiti na 60-e i 80-e godine dok će lyrical biti ples kojim će se u emisiji prigodno nazvanoj ‘Vremeplov’ dati počast devedesetima.

Osim prošlošću, ovotjedna emisija showa ”Ples sa zvijezdama” pozabavit će se i budućnošću, a tu će nam plesnu priču ispričati par koji će otplesati sambu.

Ovotjedna emisija će biti ispunjena sjajnom i raznolikom glazbom, a spektakularni kostimi i frizure također će doprinijeti ovom plesnom putovanju kroz vrijeme. Očekuje nas još jedna uzbudljiva i zabavna večer, s pregršt emocija, smijeha i spektakularnim plesnim nastupima devet plesnih parova. Sve točke i svaki korak pomno će pratiti, a potom i ocijeniti žiri – Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka i Marko Ciboci, a tu su naravno i gledatelji koji će i ovaj put imati važnu ulogu u odlučivanju tko će ostati, a tko ipak napustiti show.

Ne propustite vremeplov u ”Plesu sa zvijezdama”, ove nedjelje od 20.15 na Novoj TV!

Pratite show i na digitalnim kanalima Nove TV:

        

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top