Srijeda , 18 svibanj 2022
Savjet:
Fluentes poziva na sudjelovanje!

Fluentes poziva na sudjelovanje!

Dok se na radio stanicama vrti njihov aktualni singl „Možda mir“, grupa Fluentes priprema novu pjesmu „Nisi sam“ za koju snimaju i spot. Ovog puta u stvaranje spota željeli su uključiti i publiku i time spot učiniti osobnijim i posebnijim. Zadatak je prilično lagan; sve što trebate napraviti da bi bili dijelom spota jest snimiti sebe kamerom, mobitelom ili fotoaparatom koji ima mogućnost snimanja videa i pustiti mašti na volju. Možete skakati, plesati s nekim, pjevati, crtati, mahati prema kameri… Sve su mogućnosti otvorene ukoliko stanu u 10 sekundi. Krajnji cilj ovog je da se stvori jedan video kolaž prepun veselja i osmijeha koji poručuje da nismo sami, te podsjetnik da su upravo međuljudski odnosi ono najbitnije u ovom čudnom svijetu.

Kako se pjesma zove „Nisi sam“ bilo bi poželjno da u videu niste sami. Hoće li to biti prijatelj, dečko, cura, roditelj, vaš kućni ljubimac ili možda plišana igračka – nije važno. Izaberite nekog ili nešto s kim se najbolje osjećate.
Pogledajte Fluentesov simpatično-smiješni pokušaj snimanja pozivnice u nastavku:

http://www.youtube.com/watch?v=iWG8hmon0Hs

„Razumijemo da se stidite i da vam nije baš lako odlučiti se biti u spotu nekog benda pa vam obećajemo da će spot biti dobar, cool i zabavan, a vi prikazani „ajme dobro“. TV ne deblja – to je mit! Uz to svima koji nam pošalju snimku do utorka, 18.3. obećajemo da će sigurno biti u spotu. Osim ako nisi nepristojni!“poručuje Fluentes.

Svoje video uratke, koji ne bi trebali biti dulji od 10 sekundi, šaljite na mail: fluentes1@gmail.com.

Sve detalje o zadatku kao i novosti oko grupe Fluentes, saznajte na njihovom Facebooku.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top