Nedjelja , 3 prosinac 2023
Savjet:
Fluentes: Novi spot stare stvari

Fluentes: Novi spot stare stvari

Prije točno 10 godina osječka rock grupa Fluentes započela je svoj glazbeni put. Uz današnje članove Gorana, Andreja i Krunu, tadašnji članovi – basist Mladen Čuturilo – Čuta i klavijaturist Damir Svalina – Svale, ušli su u studio Željka Boškovića, „Ivančica“ u Požegi, i snimili pjesmu „Kad podigneš zid“.

Danas, 10 godina nakon i upravo u čast okrugle obljetnice prvog sastanka i ulaska u glazbeni svijet, grupa Fluentes donosi remasteriziranu verziju ove pjesme.

Pjesmu „Kad podigneš zid“ u video spot pretvorio je redatelj Mario Šulina, a isti pogledati možete na sljedećem linku:

https://www.youtube.com/watch?v=a4C1speRaZc

Ujedno i četvrti službeni singl od nedavnog ulaska u diskografski svijet, „Kad podigneš zid“ svojevrsni je manifest benda o ljubavi i životu, o sreći, prijateljstvu i nadi. Pjesma koja je u Slavoniji prije desetak godina bila rado slušana i svirana, koja je zaživjela među mladima, sada traži svoj put do ušiju cijele Hrvatske.

Vrlo jednostavan slijed fotografija koje su obilježile Fluentes i njihov rad unazad tih 10-tak godina, uz nedavno snimljen koncert u Đakovu, obilježava novi video spot kojim članovi ovog benda najviše zahvaljuju vjernoj podršci svoje već ostvarene publike i one koju će svojom glazbom tek osvojiti:

‘Hvala Mariju na odlično odrađenom spotu! Hvala svima koji su uz nas svih ovih 10 godina, hvala vam na slušanju, na podršci, na širenju glasa o nama, hvala na podršci na koncertima (nadamo se da će ih biti više). Ova pjesma jedna je od pjesama sa Playliste za Slavoniju, nama je posebno draga a znamo i svima vama koji nas pratite! Još jednom hvala i ŽIVILI! Ofkors! J’

Grupu Fluentes pratite na njihovoj službenoj Facebook stranici.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top