Savjet:
Fluentes ima novi spot

Fluentes ima novi spot

„Gdje god bio izgubljen

Napušten i sam

Ti ćeš biti utjeha

Snaga i moj spas

U srcu

Možda mir pronađem i ja“

„Pronađemo li ikad uistinu mir u sebi i u svom srcu ili jednostavno naučimo živjeti sa svim što život nosi?“ – pita se Goran Bošković iz slavonske grupe Fluentes.

Upravo te misli bile su mu inspiracija za aktualni singl „Možda mir“ za koji je ovih dana snimljen i spot u režiji Marija Šuline, a pogledati ga možete na sljedećem linku:

http://www.youtube.com/watch?v=MiXEl78XDdE

„Nakon što smo razmišljali o desetak mogućih scenarija za spot, odustali smo od svega na nagovor redatelja i predstavili bend. Potpuno jednostavan, ogoljen od priče, nepotrebnih informacija i vatrometa. Mislimo da je pjesma na ovaj način dobila prvo mjesto u spotu. Pjesma govori dovoljno za sebe; priča ono što želimo reći. Na kraju je još samo ostalo pitanje tko govori, pa smo odlučili ovim spotom odgovoriti na to pitanje. Ovo smo mi, dok sviramo, dok smo u pjesmi. Redatelj Mario Šulina odradio je teži dio posla i to sve „zamotao“ u fantastičan koncept!“komentira Goran.

 

„Možda mir“ drugi je singl grupe Fluentes koja se predstavila prošlog ljeta s pjesmom „Opet zaljubljen“.

Ovaj slavonski bend osnovan je 2004. godine, uz osnivača i glavnog vokala Gorana Boškovića, bend još čine Matija Nikolin,  Kruno Štrk i Andrej Car.

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top