Znate li....
Početna / Događanja / Filmovi u svibnju koje morate pogledati !

Filmovi u svibnju koje morate pogledati !

Odabrali smo za vas ……

Ljeto je skoro tu, donoseći sa sobom više mogućnosti za zabavu nego roštiljanje. Bilo da ste raspoloženi za dirljivu obiteljsku priču o antropomorfnoj školjki, pogled iza kulisa na zabavnu ikonu ili adaptaciju omiljenog štiva vašeg knjižnog kluba, ovogodišnja ljetna filmska sezona ima ponešto za svakoga. Također obećava nove poglede na vampire, sportske drame, pa čak i nastavke.
Pogledajte popis u nastavku kako biste počeli planirati svoje kino dvorane i/ili streaming avanture.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Čarobno miješanje Doktora Strangea oslobodit će mnoštvo novih prijetnji u ovom sablasnom shvaćanju superheroja redatelja Sama Raimija. Benedict Cumberbatch se vraća kao istoimeni dokuent, kao i novopomazana Scarlet Witch Elizabeth Olsen i Sorcerer Supreme Benedicta Wonga, a Xochitl Gomez se pridružio MCU-u kao Amerika Chavez koja skače svemirom. Ovu ćete htjeti uskoro vidjeti kako ne biste pokvarili.

Operation Mincemeat
Priča toliko nevjerojatna da bi mogla biti samo istinita: na vrhuncu Drugog svjetskog rata, britanska obavještajna služba skovala je plan da prevari Hitlera i zadrži u tajnosti savezničku invaziju na Siciliju. Plan je uključivao leš, neke krivotvorene dokumente i potencijalnog pisca knjiga o Jamesu Bondu. Colin Firth, Matthew Macfadyen, Kelly Macdonald, Johnny Flynn i Jason Isaacs glume u ratnoj drami koju je vodio zaljubljeni Shakespeare.

Firestarter
Gotovo 40 godina nakon što je Drew Barrymore prvi put glumila u vatrenoj priči Stephena Kinga o mladom pirokinetičaru, Firestarter dobiva reimaginaciju od Blumhousea i redatelja The Vigila Keitha Thomasa. Glumica Ryan Kiera Armstrong, nakon što je izrezala zube u American Horror Story: Double Feature, ulazi u ulogu Charlieja McGeeja koju je prethodno igrao Barrymore, sa Zacom Efronom kao njezinim ocem. John Carpenter, Cody Carpenter i Daniel Davies skladali su partituru.

Senior Year
Rebel Wilson se vraća u školu, ovaj put nije potrebno acapella iskustvo. U seniorskoj godini glumi Stephanie Conway, koja pada u komu nakon što je navijački štos pošao po zlu. Kad se probudi 20 godina kasnije, Steph, sada 37-godišnjakinja, odlučuje se vratiti u srednju školu kako bi završila završnu godinu. U sporednoj glumačkoj ekipi su Angourie Rice, Justin Hartley, Sam Richardson, Mary Holland i Chris Parnell.

Downton Abbey: A New Era
Čak su i Crawleyevi spremni pobjeći. U ovom nastavku serije nagrađene Emmyjem i filma iz 2019., svima omiljeni aristokrati kreću na jug Francuske. Povratnoj originalnoj glumačkoj ekipi pridružuju se pridošlice Downtona Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye i Dominic West. Kreator Julian Fellowes ponovno stoji iza scenarija, a redateljsku dužnost preuzima redatelj Simon Curtis (Moj tjedan s Marilyn).

Men
Iz vizionarskog uma pisca i redatelja Alexa Garlanda (Ex Machina i Annihilation) dolazi horor film koji će zasigurno tjerati na razmišljanje koliko i na noćnu moru. Jessie Buckley, nominirana za Oscara, glumi ženu koja se nada da će ozdraviti od tragične smrti svog supruga odmorom na engleskom selu. Međutim, jednom tamo, susreće se sa strancima i strancima, a sve ih glumi Rory Kinnear.

The Bob’s Burgers Movie
Downton Abbey isn’t the only TV series getting the big screen treatment this spring. Once season 12 of the animated comedy series airs its series finale on May 22, the Belcher family — Bob, Linda, Tina, Gene and Louise — will take movie theaters by storm with their first feature-length adventure, which sees them dealing with a sinkhole in front of their restaurant that threatens to ruin their summer. The Bob’s Burgers Movie hails from original creator Loren Bouchard and longtime series director Bernard Derriman.

Top Gun: Maverick
Prošlo je 36 godina otkako je Top Gun Tonyja Scotta stigao u kina u proljeće ’86. Obožavatelji hit akcijske drame konačno dobivaju ovaj dugo očekivani nastavak. Top Gun Josepha Kosinskog: Maverick vraća kapetana Toma Cruisea Petea Mitchella na veliko platno gdje ga regrutira “Iceman” Vala Kilmera da poduči novu generaciju vrućih snimaka. Regruti Top Guna su sin njegovog pokojnog najboljeg prijatelja, Bradley “Rooster” Bradshaw (Miles Teller), plus Glen Powell, Lewis Pullman, Monica Barbaro, Danny Ramirez, Jay Ellis i Manny Jacinto. Jennifer Connelly, Jon Hamm i Ed Harris također se pridružuju franšizi.

Fire Island
Zvijezde Fire Islanda Joel Kim Booster i Bowen Yang kao najbolji prijatelji koji kreću na ljetno putovanje u ikonično gay Fire Island Pines i nalaze se u vrlo modernoj, vrlo queer i vrlo Jane Austen-y rom-com.

izvor /A.frame

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top