Nedjelja , 3 prosinac 2023
Savjet:
FALKY slavi peti rođendan!

FALKY slavi peti rođendan!

Koncert omiljenog dječjeg pjevača Jacquesa Houdeka, druženje sa Severinom, predstava mađioničara Luke Vidovića, brojne sportske aktivnosti, maštovita animacija i mnogo zabave i smijeha samo su dio rođendanske proslave najboljeg obiteljskog hotela u Hrvatskoj, Falkensteiner Family Hotela Diadora u Punta Skali kraj Zadra.

Falky & Jacques

Želite li svojim klincima i klincezama ljeto za pamćenje rezervirajte rođendanski termin od 05. do 11. srpnja u Family Hotelu Diadora. Svaki dan mališanima će donositi nova uzbuđenja, igre, morske radosti, ples i sjajnu animaciju – jedan će dan biti na temu pirata, drugi će biti rezerviran za sportske aktivnosti. Za one vične sportu organizirat će se dječja Olimpijada, a malene će bodriti poznati hrvatski sportaši i pjevačica Severina sa sinčićem Aleksandrom.

SOS Dječje selo Lekenik2

Bit će organizirano i natjecanje u kuhanju, mališani će moći naučiti i neke cirkuske vještine ali i mađioničarske uz mađioničara Luku Vidovića. Vrhunac zabave bit će koncert djeci omiljenog Jacquesa Houdeka, velika rođendanska torta i puštanje lampiona. Zabava je zagarantirana!

Family Hotel Diadora

Rođendanska proslava ima i humanitarnu notu pa će se nezaboravnoj zabavi pridružiti i mališaniiz SOS Dječjeg sela Lekenik, ustanove koja brine za djecu bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi, pruža im ljubav, dom i izobrazbu neophodnu za sretno djetinjstvo i slobodan razvoj.

FalkensteinerFamilyHotelDiadora****Snedavno proglašen najboljim obiteljskim hotelom    u Hrvatskoj od strane posjetitelja TripAdvisor.com i HolidayCheck.com, pravi je raj za mališane, ali i njihove mame i tate! Tako su i sve sobe u hotelu, a ima ih ukupno 250 – obiteljske. Falky Land – svijet igre i zabave za djecu – raspoređen na 2 kata ima ukupno 800 m² i u sklopu njega možete pronaći sve ono što mališani mogu poželjeti: dječji vrtić sa profesionalnim osobljem koje je cijelu godinu na raspolaganju djeci i nudi raznoliki dnevni program aktivnosti, dječje kino sa velikim izborom crtića na svim jezicima, mini disko gdje dječica plešu i igraju karaoke, dječji wellness Falkytasia – gdje roditelji mogu uživati u odmoru dok im se dječica brčkaju u posebno prilagođenim bazenima; poseban dječji restoran, igralište na otvorenom i veliki vodeni tobogan jednako atraktivan i velikima i malima. U zoološkom vrtu s domaćim životinjama Falky’s Zoo očekuju ih poniji željni razdraganih posjetitelja koji ih mogu maziti, a u plivačkoj akademiji veliki i mali gosti mogu naučiti plivati ili poboljšati svoju tehniku plivanja. Za najmlađe je tu kutak za majke i djecu s proizvodima HIPP te švedski stol za djecu u restoranu. Pobrinuli smo se i za tinejdžere – u predvorju za tinejdžere nalaze se uz animaciju primjerenu dobi i Sony PS3 Playstation koji čeka da ga isprobaju. Roditelji se mogu odmarati na plaži, uz bazen ili u wellnessu Acquapura SPA Flora veličine 2000 m².

Fotografije hotela:

http://www.media.falkensteiner.com/en/fotogalerie/2543/family-hotel-diadora.html

 

Informacije i rezervacije:

Tel. + 385 23 555 600

www.diadora.falkensteiner.com

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top