Znate li....
Početna / Događanja / Ecomoda Zagreb

Ecomoda Zagreb

Ecomoda je dućan u kojem se prodaje kvalitetna roba. Poseban je po tome što se prodaje odjeća poznatih svjetskih brandova poput ZARA , B&S i drugi.

Na ideju Ecomode došli smo želeći prikazati kako brendirana odjeća ne mora nužno biti skupa, a kvaliteta je i dalje postojana.

Naši kupci s veseljem dolaze u naše trgovine kupovati obzirom da znaju da će s nama uštedjeti novac a i dobiti kvalitetne stvari.

Bitno je naglasiti da se trgovina vrlo često objavljuje akcije te nudi kupnji odjeće po kilogramu, s tim da je svaki dan druga cijena:

 

Ponedjeljak – 69 kn / kg

Utorak – 49 kn / kg

Srijeda – 39 kn / kg

Četvrtak  – 29 kn / kg

Petak –  19 kn / kg

Subota – 19 kn vreća

Trenutna je i ljetna akcija od 50 % ! 

 

Od robe može se kupiti muška, ženska i dječja odjeća, majice, košulje, tunike, bluze, hlače i slično, kao i kupaći kostimi, naočale, torbice, remenje i još mnogo toga.

 

Nalazimo se na adresi Avenija Dubrava 35, blizu Narodnih Novina – što je ujedno i na Ljubijskoj tramvajskoj stanici. Možete nas naći i na Facebooku pod Eko Moda Zagreb, gdje se ujedno nalaze i obavijesti o dodatnim sniženjima, popustima i akcijama.

 Kad sam ušla u njega i vidjela simpatične prodavačice, odmah sam se zaljubila. U dućanu sam našla Guess haljinu po 59 kn, a još sam si uz to našla remen Esprit za 29 kn, ali na te cijene su mi dali -50% i torbicu za mobitel sa cirkonima. Ipak najdraža stvar koju sam ugrabila je crna torba za 40 kn, koju uistinu često nosim i jos je od dizajnera Valentino. Kod ove Eko mode je vidljivo kako se u njemu zbilja nalazi probana odjeća i svaki komad je opran, mirisan i očuvan.
Ujedno je jedan od rijetkih koji svaki komad odjeće opere te cijeli second hand ugodno miriše.

 

Veselimo se Vašem dolasku!

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top