Savjet:
Dome Kodžo predstavlja singl “Otplovija bi s tobom”

Dome Kodžo predstavlja singl “Otplovija bi s tobom”

Dome Kodžo, mladi i perspektivni pjevač hrvatskih korijena s njemačkom adresom, već je upao u oči javnosti s nekoliko obrada koje je objavio na svom kanalu, a sada predstavlja prvi autorski singl. 

“Otplovija bi s njom” prava je dalmatinska balada stvorena za romantične ljetne večeri. Dome kaže kako su mu more, dobro društvo i glazba oduvijek bili najveća radost, pa ne čudi da je prvi autorski singl odličan upravo za zapjevati uz more s društvom. Tekst za pjesmu potpisuje Marko Kutlić, koji je uz Dominika Lučića zaslužan i za glazbu, dok je Dominik s Janom Ercegom napravio aranžman.

“U pripremi mog prvog singla sam razgovarao sa Markom Kutlićem i Dominikom Lučićem o stilu pjesme u okviru glazbe. Nije bilo dvojbe da će prva autorska pjesma biti dalmatinska balada koja će biti izvedena sa tipičnim dalmatinskim instrumentima. Bilo je jako bitno slušatelju dočarati atmosferu mora i ljubavi. I siguran sam da su to Marko i Dominik riječima i glazbom u potpunosti uspjeli. Tu cijelu priču je trebalo vizualizirati na način da gledatelji još dublje uđu u pjesmu i da je osjećaju. Spot koji smo stvarali u timu sa Janom Ercegom, Filipom Bašicem i Anteom Mrsić točno daje prepoznatljiv karakter cijeloj priči. Ja sam se kao izvođač jako dobro pronašao u pjesmi i tako da jedva čekam da je slušatelji čuju i da se zaljube u nju kao što sam i ja”, navodi Dome o prvom singlu.

press/CMCTV

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top