Znate li....
Početna / Događanja / Dođite večeras na koncert u Zagreb, Split ili Rijeku!

Dođite večeras na koncert u Zagreb, Split ili Rijeku!

Uključite se u veliku humanitarnu akciju HGU-a i HRT-a dolaskom na koncert u Zagreb, Split ili Rijeku!

 

Poplave koje su protekli tjedan zadesile istočni dio Hrvatske, kao i susjedne nam zemlje BiH i Srbiju, ostavile su mnogim obiteljima velik i ružan ožiljak. Posljedice ove tužne tragedije već gledaju u godine i godine oporavka, a da bi početak bio što bezbolniji pobrinula se cijela Hrvatska. Tako su među mnogobrojnm humanitarniim akcijama, i HGU u suradnji s HRT-om pokrenuli svoje snage i organizirali humanitarne koncerte u tri hrvatska velegrada, pod nazivom „HRVATSKA POMAŽE“. Večeras, s početkom u 18h Zagrebom, te u 20h Rijekom i Splitom odijeknut će glasovi većine hrvatskih glazbenika za srce Slavonije.

Na centralnom zagrebačkom Trgu bana Jelačića, već od 18h započet će veliki humanitarni koncert u kojem će svoje glazbene snage udružiti Hladno Pivo, Elemental, Severina, Massimo, Colonia, Psihomodo Pop, Neno Belan i Fiumens, Goran Bare i Majke, Silente, Ivan Zak, Vatra, Novi Fosili, Leteći Odred, Mejaši, Begini, Bosutski Bećari, Aerodrom, Aki, Hus i Brkm Adastra, Kandžija i Boa.

Na riječkom Korzu i splitskoj rivi, od 20h također počinju koncerti mnogih domaćih zvjezda, a samo neke od njih su grupa Libar, TBF, Goran Karan, Gibonni, Jelena Rozga, Atomsko sklonište, Gustafi, Let 3, Urban & 4

Osim samih izvođača, sve prateće službe i osoblje odrekli su se svojih honorara te sav prihod od nastupa i organizacije izravno ide Crvenom križu za stradale u poplavama.

Izravan prijenos na Hrvatskoj Radio Televiziji, osim koncerata u sva tri grada, prenosit će i organizirani Call centar u kojem će mnoga poznata imena iz hrvatskog svijeta glazbe, televizije, filma, sporta i mode pozivati sve građane da okrenu broj Crvenog križa 060 90 11kako bi na taj način prikupili dovoljno sredstava da se isprave katastrofe biblijskih razmjera koje je načinila ova poplava.

Stoga pozivamo sve sugrađane Hrvatske da se pridruže ovom velikom i srčanom događaju koji će mnogima značiti upravo novi život!

***

Više o ovom humanitarnom eventu pronađite na službenoj stranici HGU-a:
http://www.hgu.hr/

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top