Znate li....
Početna / Obitelj & Veze / Djeca & mladi / Dobre navike za dobar san djeteta

Dobre navike za dobar san djeteta

Koliko je za bebe važno spavanje, najviše govori činjenica da u prvih nekoliko mjeseci života bebe u prosjeku spavaju dnevno od 10 do 18 sati. Svaka beba posebna je na svoj način pa tako i kada govorimo o spavanju. Upravo zbog toga, donosimo nekoliko ključnih koraka koji će osigurati mirnije večeri i bezbrižnije dane uz najbolju njegu koja je stvorena upravo za kožu vašeg djeteta.

Postoje brojni savjeti kojima se majkama i očevima nastoji olakšati prve mjesece s novorođenčetom, no oni se mogu sažeti u nekoliko aktivnosti. Jedan od najvažnijih savjeta koji možete dobiti jest taj da dijete spremate na počinak svaku večer u isto vrijeme i da to vrijeme ne bude navečer prekasno. Druga dva pravila za dobar san su rutina prije spavanja i polaganje djeteta u krevetić dok još nije zaspalo uz priče za laku noć ili uspavanku.

Rutina prije spavanja je vrijeme koje je posvećeno samo vašoj bebi i vama i bitno je da u tim trenucima uživate. Njega djeteta započinje kupanjem uz proizvode s kojima ste sigurni u čistoću, blagost i nježnost. Johnson’s® baby BEDTIME kupka i gel za tuširanje s NO MORE TEARS® (Bez suza) formulom pružaju upravo to. Nakon kupke, nježno izmasirajte dijete s Johnson’s® baby BEDTIME uljem ili Johnson’s® baby BEDTIME losionom koji hrane, njeguju i omekšavaju kožu.

Klinički dokazani rezultati Johnson’s® baby istraživanja o večernjoj rutini s BEDTIME proizvodima pokazuju slijedeće: 37% manje vremena treba bebama da utonu u san, 38% manje puta se bebe manje bude tokom noći, za 49% se smanjuje vrijeme tijekom kojeg su bebe noću budne, za 23% produljuje najdulji kontinuirani san i za 8% se produljuje ukupan san tijekom noći. Sve to znači da će majke i očevi biti opušteniji, produktivniji i manje nervozni, a beba će biti sretnija i zadovoljnija.

Svaka majka želi najbolje za svoju bebu, a Johnson’s® baby je više od 100 godina saveznik u njezi dječje kože. Upravo zbog toga majke širom svijeta vjeruju upravo Johnson’s® baby proizvodima.

Svi Johnson’s® baby proizvodi tijekom listopada dostupni su po 20% sniženim cijenama.

 

 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top