Znate li....
Početna / Događanja / Dječji maskenbal u Osijeku

Dječji maskenbal u Osijeku

Naučite kako izraditi svoju masku i dobro se zabavite na

13. osječkom dječjem karnevalu KAOS!

 

Osijek, 25. veljače –  Avenue Mall Osijek svakog vikenda priprema uvijek nova i zanimljiva događanja. Ovog puta, dobra zabava očekuje ne samo klince već i njihove roditelje koje pozivamo da zajednički uživaju u izradi maski i potpuno se otkače na najvećem dječjem maskenbalu u gradu!

 

U suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Osječko-baranjske županije ove subote, 1. ožujka u dva termina, od 11 do 13 sati i od 17 do 19 sati u prizemlju Malla, pripremamo super zabavnu kreativnu radionicu. Zabavite se izrađujući svoju masku za karnevalske dane i budite spremni za najluđi karneval u Avenue Mallu Osijek!

 

A nakon subotnje kreativne radionice pozivamo Vas i vaše klince na 13. osječki karneval koji  se već treću godinu za redom održava i u Avenue Malla Osijek. Luda karnevalska zabava i najveći dječji maskenbal u gradu započinje u nedjelju 2. ožujka u 17 sati u prizemlju Malla. Očekuje vas super tulum uz animatore, nagradne igre i besplatne krofne, a zabavlja vas Ivica Lučić kao Meštar Pipo i Zumbići!

 

Pripremite maskice i kostime, vidimo se u Avenue Mallu!

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top