Znate li....
Početna / Događanja / Dječja rođendaonica Osijek

Dječja rođendaonica Osijek


Posjetili smo jednu slatku rođendaonicu u Osijeku. Mlada poduzetnica Mateja Kovačević otvorila nam je vrata svog malog carstva te ispričala kako je sve to krenulo…


-Rođendaonica je nastala 2016. godine, gdje smo moja sestra i ja počele raditi kao studentice. Rođendaonica je bila u vlasništvu jedne žene koja se 2018. Odlučila otići za Njemačku i zatvoriti rođendaonicu. Nama je bilo jako žao jer smo zavoljele taj posao i jako volimo djecu pa smo te godine na istoj adresi pokrenuli svoju rođendaonicu. Pokazalo se da nam je taj korak bio pozitivan i uspješan jer i danas 2022. Godine stojimo još na nogama i posao nam ide kao i prvoga dana. 

Kako radi vaša rođendaonica ?

-Naša rođendaonica organizira isključivo proslave rođendana uz dvije animatorice. Trajanje partya za  rođendansku proslavu  je 2h. Imamo 3 termina, od 12-14h, od 15-17h i od 18-20h. Rođendan uključuje oslikavanje lica, igre osmišljene od strane animatora, ps4, zračni hokej, stolni nogomet i raznorazne igračke. Cijene rođendana su od ponedjeljka do četvrtka 500kn, od petka do nedjelje 600kn, do 20 djece, svako iduće djete nadoplata 20kn. U cijenu su uključene pozivnice, slane i slatke grickalice i sokovi u neograničenim količinama.

Adresa naše male bajke je Županijska 45 Osijek.

Info možete dobiti i na :https://www.facebook.com/KidsTownOs/


Nama je ovo jako simpa! Na vama je da posjetite. 

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top