Savjet:
Detour svojim novim spotom otkrio što se sve događalo iza pozornice Zagrebačkog festivala!

Detour svojim novim spotom otkrio što se sve događalo iza pozornice Zagrebačkog festivala!

Omiljena grupa Detour dvostruki trijumf na nedavnom Zagrebačkom festivalu ovjekovječila je u spotu za njihovu pobjedničku pjesmu “Nekad je bilo bolje”.
Pjesma “Nekad je bilo bolje” već tjednima se nalazi pri samom vrhu službene domaće ljestvice HR Top 40, a na Zagrebačkom festivalu odnijela je pobjedu u čak dvije kategorije. Najboljom je proglašena od strane žirija kojeg su činili Josipa Lisac, Jasenko Houra, Miro Buljan, Ivona Čulo i Tomislav Štengl, a a isto su učinili i radijski urednici okupljeni u udrugu Hurin.

“Veliki je gušt pobijediti, stvarno nismo očekivali pobjedu jer je bilo odličnih pjesama, velika je čast biti najbolji u takvoj konkurenciji. Moram priznati da do zadnjeg nismo bili sigurni bismo li poslali pjesmu na Festival, ali sada mi je tako drago da jesmo” – rekao je tom prigodom frontman benda i autor pjesme Nenad Borgudan.

 Ideja benda bila je ovu veličanstvenu večer, atmosferu, cjelodnevne aktivnosti na generalnoj probi i velikom finalu pretočiti u spot kako bi publika mogla vidjeti i osjetiti sve što se događalo iza scene, a za režiju, kameru i montažu zaslužna je sjajna Suzana Arslani.
 

 Pjesma “Nekad je bilo bolje”, peti singl s novog albuma Detoura, dostupan je na svim streaming servisima.

Detour je u narednom periodu i koncertno vrlo aktivan tako da ih već ove subote očekuje nastup u Zadru, a nakon toga i u Petrinji, Samoboru, Beogradu, Novom Sadu, Milni na Braču, a nove koncertne datume možete doznati na njihovim službenim društvenim mrežama.

Fotografije iz spota u visokoj rezoluciji dostupne su na linku.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top