Breaking News
Početna / Događanja / David Coverdale jasno i glasno poručio: “Dino Jelusić is The Pride of Croatia!”

David Coverdale jasno i glasno poručio: “Dino Jelusić is The Pride of Croatia!”

Dino Jelusić, jedan od najboljih svjetskih vokala i multiinstrumentalista nedavno je krenuo na dugoočekivanu oproštajnu turneju kultnog benda Whitesnake predvođenog legendarnim Davidom Coverdaleom.

Da pozornicom ne dominira samo kao frontmen nego i kao instrumentalist pokazale su Dinine solaže na keytaru koje su već nakon prvog koncerta u Dublinu postale viralne na društvenim mrežama i YouTubeu. Prošlog ponedjeljka turneja se zaustavila u Londonu gdje je Whitesnake zajedno s Europe i Foreignerom održao spektakularni koncert u rasprodanoj O2 Areni!

To je prvi puta u karijeri da je Whitesnake svirao u O2 Areni. Svaki član Whitesnakea je dobio sliku, crtež benda i personaliziranu čestitku za rasprodanu O2 Arenu.“, rekao je Dino.

Ovaj koncert za briljantnog Dinu bio je poseban i zbog toga što je njegov nastup s Whitesnakeom po prvi puta uživo gledala i njegova obitelj. Veličanstvenu večer dodatno je uljepšao David Coverdale koji je u jednom trenutku pozvao Dinu da mu se pridruži te su zajedno u ogromnom auditoriju pokušali pronaći Dininog oca Darija kojem je Coverdale s pozornice poručio: “Dario, želim predstaviti vašeg nevjerojatno nadarenog i talentiranog sina, izuzetnog pjevača i instrumentalista, ponos Hrvatske – Dinu Jelusicka!“, nakon čega je dvoranom odjeknuo gromoglasni pljesak.

Bilo je humoristično, bilo je urnebesno, ali bilo je baš lijepo što je David odvojio to vrijeme da pozdravi mog oca i najavio me na tako lijep način.“, o tom posebnom trenutku ispričao je Dino.
 
Dino Jelusić i David Coverdale  privatni album
Whitesnake nastavlja svoju veliku turneju, a uskoro će Dinu, Coverdalea i ostatak Snakesa imati priliku gledati i domaća publika na zagrebačkoj Šalati na koju stižu već 2. srpnja.

O nama Obitelj.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top