Savjet:
Crvena jabuka nastupa na Imaginarium Summer Nights

Crvena jabuka nastupa na Imaginarium Summer Nights

Crvena Jabuka jedan je od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima, a 25. kolovoza dolaze na Imaginarium Summer Nights u Splitu.

Njihov doprinos suvremenoj hrvatskoj glazbi je neprocjenjiv, a njihovi diskografski uspjesi neponovljivi. Kroz razdoblje od 35 godina iznimno uspješne karijere Crvena jabuka objavila je preko 20 albuma, a u sklopu Imaginarium Summer Nights, kao i ostalih koncerata po regiji, Crvena Jabuka slavi svoj 35. rođendan uz svoje najpopularnije hitove.

Od 21h uživati ćemo uz izvrstan rock band Raptor, a u 23h na pozornicu izlazi Crvena Jabuka.

Imaginarium Summer Nights posvećen je glazbenim večerima u trajanju od 3 dana, a ove godine pripremamo spektakl s izvođačima s vrha estrade. Imaginarium Summer Nights održavat će se na Sustipanu u Splitu od 25. do 27. kolovoza.

Press/CMCTV

O nama Obitelj.hr

One comment

  1. Nije to vise Jsbuka. Zna se ko je osnovao Jabuku. Drazen Rucl Zijo i Zlatko Arslanagic. Jabuka je odavno prestala biti Jsbuka od kad u njoj nisu Zlaja i Cunja. ostalo je samo ime. Mislim da novi clanovi nemaju moralno pravo sebe nazivati Jabukom. Jabuka je institucija cije su ime izgradili ljudi koji vise nisu fio nje. Ne moze Zera sam sebe zvati jabukom mislim da to nije fer sl ajde njegova stvar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Scroll To Top